P. Danko 89.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov si poradil s druhými Hamry po hattricku Čuhela


Branky


89. P. Danko - 15. R. Čuhel , 39. R. Čuhel , 71. Z. Josífek , 82. R. Čuhel
22

Ujčov si poradil s druhými Hamry a na jejich půdě slavil výhru o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čuhel dvakrát skóroval

Příjemné jarní počasí přivítalo v 18. kole třetí třídy dobře připravený hamerský pažit. Hosté povzbuzeni vysokou výhrou z posledního domácího utkání proti Křižanovu B  se pokoušeli vyzrát i na soupeře z Hamrů B a od 15. minuty to byli hosté, kteří začali střílet branky. První branku vstřelil Radek Čuhel a uklidnil tak hostující celek - 0:1. Ten ještě jednou udeřil, když domácí obrana neuhlídala stejného hráče. Ten brankou do šatny ve 40. minutě přiblížil hostům vítězství.

Ujčov přidal další dvě branky

Ve druhém poločase skórovali jako první hosté a byl to v 71. minutě Zdeněk Josífek, který zvýšil na 0:3. V 82.minutě navíc uzavřel svúj hattrick Radek Čuhel a Ujčov vedl vysokým čtyřbrankovým rozdílem. Domácí se nakonec také dočkali, když v 89. minutě snížil skóre Danko a dal výsledku konečnou podobu - 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Oskar Jančík: Od prvních minut jsme byli důraznejší a aktivní což záhy přineslo gólové ohodnocení. V druhé polovině jsme trošku vyklidili pole, ale efektivita zůstala na našich kopačkách. Domácí v závěru pouze korigovali a dali tak zaslouženému výsledku konečnou podobu. Jsme na vítězné vlně a těšíme se na další zápas o špicu proti Polničce.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - M. Srnský [-] , P. Vašek [-] (67. V. Franěk [-] ) , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] (72. M. Poul [-] ) - J. Miklík [-] , K. Suský [-] (46. M. Černý [-] ) , J. Zeman [-] , P. Hron [-] - P. Danko [-] , L. Krejčí [-] (60. V. Klíma [-] ) -

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] (33. J. Večeřa [-] ) , P. Mitáš [-] , V. Šikula [-] , Z. Josífek [-] , P. Rotkovský [-] (74. P. Ryba [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Čuhel [-] (85. L. Dvořáček [-] ) , J. Štourač [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - ŠOUKAL Roman, MINYU Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 4. 2022 14:43
Tady rozhodně výsledek neodpovídal tomu co se dělo na hřišti. Hamrům to tam nepadá. Ujčov mohl klidně pět branek dostat, takže asi tak. To kopyto vepředu ani neví jak ty 3 branky dalo.
21. 4. 2022 19:10
Když už chceš někoho urážet, tak se aspoň podepiš ty hrdino. To údajný kopyto by si tě namazalo na chleba i o půlnoci po deseti kusech:-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: remíza

Zápas druhého se třetím, určitě se bude hrát zajímavý fotbal. Ujčov na jaře ještě neprohrál. Naopak Hamry forma z podzimu opustila, ale budou mít výhodu domácího prostředí a svých hlasitých fanoušků. Tipuji tedy remízu, což by se hodilo vzhledem k tabulce i nám (smích)

14. 4. 2022 07:57
Opět píši a minule se to potvrdilo. Nebyla nová posila v Jimramově - tak Hamry B prohráli. Jestli zde nebude opět lítat na lajně Vojtěch, kterého jsem viděl právě proti Bohdalci, tak se obávám, že Ujčov vyhraje. Sám osobě nevím, co s ním je - zda zranění? - naposled totiž střídal pokud si dobře pamatuji v půlce

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza