3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv padlo šest branek


Branky


13. T. Plocek , 62. A. Burian , 87. T. Plocek - 17. J. Poul , 49. R. Večeřa , 76. J. Koudela
19

V souboji rezerv padlo šest branek a oba soupeři si rozdělili po jednom bodu do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V souboji rezerv Křižanov a Radostína šlo s ohledem na rostoucí formu Jimramova o záchranářský souboj takříkajíc za 6 bodů. Zejména pro domácí, kteří na jaře zatím nevyhráli, šlo o důležitý zápas, v kterém chtěli konečně naplno bodovat.

Od začátku se hrála kopaná úměrná kvalitě III. třídy. Do vedení se dostali po čtvrthodině domácí, kdy důrazný Plocek dohrál souboj s hostujícím obráncem a využil své šance. Křižanov se z vedení neradoval dlouho, rychlonohý Šimek ve své první šanci ještě neuspěl, další brejk ovšem zakončil po šťastném odrazu střelou na zadní tyč Poul. Zbytek první půle byl sice v režii domácích, kterým nahrával vítr v zádech, dva náznaky šancí ovšem vyřešil ještě před velkým čtvercem hostující brankář Homola, Králův gól neplatil kvůli ofsajdu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Druhý poločas padly čtyři branky

Úvod druhého dějství patřil hostům, kteří svou převahu dokázali zanedlouho vyjádřit i brankově, to když zcela propadla domácí obrana a na penaltovém puntíku zcela osamocený Večeřa nabídnutou možností neopovrhnul, byť situaci nevyřešil zdaleka tak suverénně, jak se nabízelo. Domácí aktivitu v druhé půli výrazně zvýšil střídající matador Aleš Burian, který po hodině hry střelou na první tyč propálil jinak výborného Veselého. V několika dalších minisoubojích si naopak vedl střídající radostínský brankář na výtečnou, nejvíc se vyznamenal při úniku právě Aleše Buriana, který dokázal zlikvidovat i s dorážkou. Z vyrovnaného stavu se Křižanov neradoval dlouho, když si slabší chvilku vybrala opět domácí defenziva, Horníček po přetaženém centru zcela rezignoval na souboj se Staňkem, který na malém vápně vybídnul Koudelu, jehož střela k tyči nemohla skončit jinak než hostujícím vedením. Domácí nerezignovali a bodovou odměnu jim zařídil opět Plocek, který dokázal využít standardní situace i na druhé straně. Křižanovské béčko tak zůstává i po pátem jarním zápasu bez výhry, příští víkend bude mít šanci na reparát v Hamrech, následující dva domácí zápsy s Březím a Losenicí pak mohou být z kategorie existenčních.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Procházka [-] , . Střecha [-] , T. Plocek [-] , J. Milota [-] , J. Švejda [-] , M. Král [-] (46. A. Burian [-] ) , M. Burian [-] , M. Broža [-] , T. Frantl [-] (46. B. Horníček [-] ) , J. Mužátko [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] (46. T. Staněk [-] ) - M. Šimek [-] (58. M. Láznička [-] ) , R. Večeřa [-] , J. Poul [-] , T. Kadlec [-] , L. Dvořák [-] , P. Gregar [-] (58. J. Koudela [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Šimek [-] (78. O. Veselý [-] ) , D. Invald [-] , L. Invald [-]

ŽK: 35. M. Procházka - 54. J. Poul , 66. M. Šimek , 70. D. Invald .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MENCLER Luboš - STEHLÍK Michal, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra hostů

Od tohoto souboje béček nevím moc co čekat. Také bude zaležet, kolik si který tým vypůjčí hráčů z Áčka. Ale kdybych si měl tipnout, tak to urve Radostín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza