Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 13:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína doma těsně vyhrála


Branky


19

Rezerva Měřína doma těsně vyhrála nad Březím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Měřín začal sice s míčem na svých kopačkách, ale začátek patřil Bohdalci. Dobrým tlakem a nedůrazem domácích vybojovali míč na hranici vápna a P. Staněk v poklidu skóroval už v 6. minutě. Otěže drželi spíše domácí, nicméně hosté z Bohdalce dobře presovali a dopředu se snažili dostávat zejména nákopy. Vyrovnání se domácí dočkali v 39. minutě, kdy se po rohu prosadil domácí kapitán Horák. Hned o 4 minuty později otočili Měřínští průběh zápasu, po autovém vhazování přišel centrovaný míč a Krčál osamostatněn pohodlně skóroval.

Měřín ve druhém poločase uhájil náskok

Druhý poločas začali aktivněji domácí a Bohdalec zatlačili na vlastní polovinu. Nicméně hosté opět skórovali, tentokrát po chybné rozehrávce a Srnský v 72. minutě srovnal skóre na 2:2. Skóre ovšem přiklonil na stranu Měřína D. Vokurka, který po pěkné přihrávce v samostatném úniku propálil Jašu. Měřín několikrát nuceně vystřídal a Bohdalec začal tlačit, snažení hostů ale překazila osobní nekázeň nejprve Staňka, který zakopl míč a inkasoval žlutou kartu a následně P. Jaši, který ramenem do obličeje srazil Koloucha na zem. Za toto chování vyfasoval čtyřzápasový distanc od disciplinární komise.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Hráli jsme hrozně, ale 3 body jsou bezva. Konečně jsme se prosadili po standardních situacích.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - S. Vlach [-] , L. Vokurka [-] , J. Zelinka [-] , D. Horák [-] - D. Vokurka [-] , L. Řezníček [-] , T. Gondek [-] , P. Kolouch [-] , D. Doležal [-] - J. Krčál [-] -

TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , P. Dočekal [-] (65. M. Srnský [-] ) , L. Jaša [-] , R. Morkus [-] , P. Staněk [-] , V. Ambrož [-] , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , P. Janda [-]

ŽK: 5. J. Zelinka , 24. L. Vokurka , 44. J. Krčál , 65. D. Vokurka - 24. J. Sklenář , 64. P. Staněk , 73. R. Morkus . ČK: 84. P. Staněk , 89. P. Jaša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - AMBROŽ Jan (N), SOUČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Zápasy v kulisách hukotu z dálnice bývají vždycky obtížné a body se odsud odváží těžko. I Bohdalec podle mě pojede domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích