Věchnov porazil Měřín B


Branky


20

Věchnov porazil Měřín B a přiblížil se vrchním místům tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

I druhá dubnová neděle se ve Věchnově nesla v těšení na odpolední zápas, který tentokrát sliboval vyrovnanou partii alespoň co se postavení klubů v tabulce týče. Ještě před zápasem byla k vidění slavností chvilka, kdy se za potlesku a skandování domácích fanoušku gratulovalo k životnímu jubileu dlouholetému hráči, trenérovi a předsedovi klubu Františku Smolíkovi a po té se se šlo na věc. A dlouho se na zajímavou příležitost čekat nemuselo, protože už ve třetí minutě se věchnovský Zonyga pokusil dalekonosnou střelou nachytat Měřínského Sysla jenže ten si se střelou poradil. Měřín se v patnácté minutě také osmělil a vyslal z dobrý 20 metrů pěknou střelu, kterou brankář Starý vyrazil na roh. O dvě minutky později se z protiútoku opět mohlo jít slavit k puntíku, jenže krásné akci Ondry Ostrýže chyběla přesnost při střele a jen o kousek minula branku. Po té se hra odehrávala spíše od vápna k vápnu kde k zakončení chyběla oběma mužstvům kvalitní finální přihrávka nebo přesnější zakončení. Což, ale neplatilo v minutě dvacáté sedmé, kdy se po autovém vhazování zbavil měřínský Kuřátko svého strážce a naservíroval Krčálovi luxusní pas, který v klidu Krčál uklidil do sítě. Jenže radost z vedení vydržela měřínským ani ne pět minut, kdy se po ose Uhlíř, Ostrýž dostal k zakončení Zonyga a skvělý pas zužitkoval na výbornou. Do poločasu se ještě v 38. minutě vytáhl měřínský Sysel proti střele Kubíka, která sice neměla bůhvíjakou razanci, ale směr tam byl.

Věchnov rozhodl po změně stran

Druhá půle krom sněžení přinesla i zajímavé fotbalové momenty, které diváky určitě pobavili a ve spíše únorovém počasí i zahřáli. Ta první byla v padesáté páté minutě, kdy se k přímému kopu postavil Ondra Ostrýž a jeho dělovku k tyči skvělý brankář Sysel vyrazil. V šedesáté šesté minutě se míče zmocnil Soudek a pěknou přihrávkou vyzval ke skórování Ostrýže a ten nabídkou nepohrdnul a parádní ránou poslal domácí do vedení. No a o tři minuty později se opět zmocnil míče Ondra Ostrýž a přesnou přihrávkou vybídl Bukáčka k navýšení skóre a ten do odkryté kasy zavěsil svůj druhý gól v letošní sezóně. Po té se hrálo v duchu fotbalového heslao údržbě, kdy se domácí snažili o údržbu a hosté o korekci skóre, jenže měřinští početní výhodu kterou jim Filip Uhlíř nabídl po svém vyloučení nevyužili a ještě je smutný hrdina dne, pan rozhodčí Stehlík podržel, když při faulu na Ostrýže místo kopu z penaltového puntíku ukázal žlutou katu věchnovskému forvardovi a odkop od branky, čemuž se divili úplně všichni dokonce i hráči Měřína. Zápas se už v poklidu dohrál a zasloužené tři body zůstali ve Věchnově.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Po dlouhé době jsem chtěl pochválit výkon rozhodčího, který svým přístupem k zápasu a jeho rozhodování vzal opravdu profesionálním směrem a do hry vstupoval minimálně jenže to si v druhé půlce vybral. Dle mého názoru velice přísné vyloučení po druhé žluté kartě Filipa Uhlíře a to divadlo kolem penalty bylo zbytečné a zkazilo dobrý dojem z poměrně slušného zápasu. Náš výkon byl velice dobrý a musím vyzdvihnout kolektivní výkon celého týmu, který dal jasný vzkaz do Rožné, že se nedáme za týden zadarmo. Věřím, že si prezident Fera Smolík předvedenou hrou a výhrou ještě vylepšil zážitek z oslav svého jubilea a do další práce pro klub mu nalil živé vody do žil a i nadále bude mít sílu nás nahánět v neděli na fotbal J Vím, že to nemá jednoduchý a my mu to neulehčujeme.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , O. Zonyga [-] (48. T. Bukáček [-] ) , V. Hulák [-] (89. L. Havlík [-] ) , P. Kučera [-] , P. Kubík [-] , J. Šípek [-] , J. Smolík [-] , J. Jedlička [-] , F. Uhlíř [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - S. Vlach [-] , L. Vokurka [-] , J. Benda [-] , D. Horák [-] - J. Krčál [-] , P. Kolouch [-] , T. Gondek [-] , M. Sýkora [-] (41. S. Švestka [-] ) , D. Doležal [-] - T. Kuřátko [-]

ŽK: 19. F. Uhlíř , 63. V. Hulák , 75. O. Ostrýž - 19. D. Doležal , 41. T. Kuřátko , 44. P. Kolouch . ČK: 72. F. Uhlíř .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Stehlík Michal - KOLBÁBEK Dalibor (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2022 18:30
Hodnocení zápasu
Petr Procházka

Expert: Dominik Doležal
Tip experta: výhra hostů

Minule nás sice Věchnov porazil, ale věřím, že v dalším zápase se karty obrátí a 3 body si tentokrát odvezeme domů my.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza