V. Kříž 56. (vl.)
M. Dvořák 67.
L. Bednář 88. (p.)
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na jaře rozjetý Jimramov si tentokrát vyšlápl na Hamry B


Branky


56. V. Kříž (vl.) , 67. M. Dvořák , 88. L. Bednář (p.) - 44. P. Vašek , 90. L. Sýs
20

Jimramov pokračuje v jarní jízdě, tentokrát porazil druhé Hamry B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry B vyhrály první poločas

V dalším utkání v boji o záchranu v soutěži přivítali domácí v netradičním sobotním termínu 2.mužstvo tabulky Hamry „B". Hosté jsou navíc mužstvem proti kterému se domácím vůbec nedaří a v historii ho dosud na domácím hřišti neporazili. Úvod utkání byl opatrný, domácí se nikam moc nehrnuli a zkušení hosté kombinovali ve středu hřiště a dlouhou přihrávkou využívali nebezpečného Zábranského, který dělal svým krytím míče domácím velké problémy. Domácí se postupně osmělovali, ale proti byl brankář Ptáček, který bravurně vyrazil gólové střely Vítka Peňáze a Čupra. Hosté těžili hlavně ze standartních situací a po jedné z nich prošel centr z levé strany celou šestnáctkou a těsně minul domácí branku. Ve 42.minutě byl v šestnáctce podražen pronikající Vojta Peňáz a byla z toho penalta. Tradiční exekutor brankář Hlaváč je nemocen, tak se šance ujal Dvořák, ale jeho střelu k pravé tyči výborně vyrazil Ptáček, tím to však neskončilo, hosté míč odkopli, domácí při rozehrávce chybovali, hosté se zmocnili míče a po rychlé kombinaci se do prázdné branky prosadil střídající Vašek 0 : 1 a domácí měli problém.

 

 

Jimramov otočil zápas ve druhé půli

Do 2.poločasu nastoupili domácí s velkým úsilím a již ve 47.minutě propadl dlouhý aut Černého až do malého čtverce a ve skrumáži se do vlastní sítě trefil Kříž. Branka domácí povzbudila, probrala i fanoušky a na hostující branku se valil útok za útokem. Obrana hostí nestíhala a tak to byl převážně souboj domácích hráčů versus brankář Ptáček, ale ten neskutečnými zákroky hosty držel. Dopředu hosté bez zraněného Zábranského nic nevymysleli a tak se tlak domácích stupňoval. Velké nebezpečí hrozilo po autech Černého a rozích Dvořáka. Brankář Ptáček kapituloval až v 67.minutě, kdy se ze šestnáctky pod břevno trefil Dvořák. Nádhernou akci předvedli domácí v 7l.minutě když Borovský dlouhým centrem našel na malém čtverci nabíhajícího Černého a po jeho bombě hlavou se břevno ještě dlouho třáslo. V dalším průběhu poločasu hosté dvakrát zahrozili po standartních situacích, ale obrana domácích situaci zvládla. V 88.minutě dovršil svůj smolný zápas hostující Kříž , když před brankářem Ptáčkem vyrazil míč rukou a byl vyloučen. K penaltě se postavil domácí kapitán Bednář a střelou do šibenice upravil na 3: 1. V 90.minutě zahráli domácí v šestnáctce rukou a nařízený pokutový kop s jistotou proměnil Sýs. V nastaveném čase si domácí zkušeně vedení pohlídali a tak si do tabulky připsali velmi cenné tři body. I když se utkání hrálo na těžkém terénu, mělo dobrou úroveň a hrálo e oboustranně slušně. Domácí zaslouží pochvalu za velmi dobrý výkon, hlavně ve 2.poločase, a bylo by dobré, aby v podobných výkonech pokračovali.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Nejsem příznivec nějakých vzletných hesel, ale dneska udělám výjimku: Takhle se hraje o záchranu!!! Výhra se ale nerodila lehce. V první půli jsme asi měli lehkou územní převahu, ale obrana kladiv dirigována stoperem Slámou nás skoro k ničemu nepustila. Navíc dopředu měli hosté nebezpečné výpady, a když jsme na konci poločasu převedli věc ve které jsme fakt nejlepší (zahodili jsme penaltu, což se stane, ale do půl minuty inkasovat...) šli hosté do vedení. V poločase jsem borcům předal nějaké pokyny a světe div se oni je začali na hřišti plnit(smích) Bylo nás plné hřiště a odehráli jsme nejlepších 45 minut za hodně dlouhou dobu. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale kladiva držel skvělý Ptáček v brance. Třikrát jsme však kulatý nesmysl dostali do zařízení a bereme tři důležité body. Všichni hráči zaslouží pochvalu, makáme na hřišti, žije to na lavičce i v kabině, tak ať nám to vydrží(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
K. Šenkýř [-] - Z. Novotný [-] , T. Gregor [-] , V. Dostál [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] (89. P. Sedlák [-] ) , L. Bednář [-] , M. Dvořák [-] , V. Peňáz [-] - O. Černý [-] (81. J. Sedlák [-] ) , V. Peňáz [-] (66. P. Borovský [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - V. Kříž [-] , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , M. Srnský [-] - J. Zeman [-] , P. Němec [-] , L. Sýs [-] , P. Hron [-] (62. P. Špinar [-] ) - J. Zábranský [-] (39. P. Vašek [-] ) , L. Krejčí [-] (62. D. Hrstka [-] )

ŽK: 79. M. Dvořák - 69. J. Zeman . ČK: 88. V. Kříž .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Dominik Doležal
Tip experta: remíza

Setkáváme se zde s týmy, kde jeden se nachází na úplném konci tabulky a druhý na pozici druhého místa. Věřím, ale že Jimramov se nedá bez boje a na hřišti ze sebe dá všechno. Určitě to bude hezká podívaná.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

5. 4. 2022 09:02
Jestli bude hrát nová posila Hamrů Vojtěch Klíma, tak věřím, že Hamry urvou 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza