2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví neudrželo slibně rozehraný zápas


Branky


17

Jívoví neudrželo slibně rozehraný zápas a prohrálo s rezervou Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dřímal poslal Santus do vedení

Zápas se hrál za velmi teplého letního fotbalového počasí. Domácí Santus se po případné výhře mohl posunout o jednu příčku před dvanáctý Štěpánov.Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním poločase žádná branka nepadne, udeřili v 34. minutě domácí a zásluhou Davida Dřímala mohli jít do kabin mnohem veselejší - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním domácího vítězství, hostující hráči zase pevně věřili v obrat.

Hosté ve druhém poločase otočili skóre

Hosté ihned po přestávce v 53. minutě zužitkovali úvodní nápor a Bojanovský vyrovnal -1:1. Domácí ještě jednou v zápase vedli, když se v 71. minutě prosadil domácí kanonýr Jindřich Horký - 2:1. Radost domácích ale trvala jen minutu a Tomáš Nejedlý podruhé v zápase vyrovnal náskok domácích - 2:2. Když už se zdálo, že se budou body dělit, tak rozhodčí Stratený odpískal v 89. minutě pokutový kop, který Jan Nečas proměnil - 2:3.Hosté si tak nakonec odvezli všechny tři body.Nová Ves si tak upevnila pátou pozici v tabulce. Jívoví zůstává předposlední třináctý.Příští kolo jede Santus na hřiště vedoucího Křižanova. Béčko Nové Vsi přivítá druhé Bory.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - D. Dřímal [-] (55. J. Láznička [-] ) , J. Koukola [-] (86. P. Šustal [-] ) , J. Rosa [-] , J. Horký [-] , R. Havlíček [-] , P. Housa [-] (78. J. Hejtmánek [-] ) , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
P. Dobiáš [-] - T. Nejedlý [-] , J. Bureš [-] (46. J. Zdražil [-] ) , P. Bojanovský [-] , J. Nečas [-] , S. Kubík [-] , M. Klement [-] , P. Bureš [-] , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (80. A. Mrázek [-] ) , R. Jinek [-]

Počet diváků: 38. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - DVOŘÁK Miloš, LUKÁŠEK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Vařejka
Tip experta: výhra hostů

Tady tipuji jasnou 2. Jívoví sbírá body jen zřídka, naopak Nová ves se drží na klidném 5. místě tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů