2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Santus poprvé na jaře vyhrál


Branky


26

Santus poprvé na jaře vyhrál, když porazil Štěpánov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla pro Santus

Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 34. minuta a první gólová radost domácího celku, o kterou se postaral Miroslav Koukola - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním domácího prvního jarního vítězství.

Horký rozhodl utkání

Po přestávce se snažili hosté o vyrovnání, a to se jim také podařilo ve 48. minutě, kdy se prosadil Boček. Domácí se tak opět museli pokusit vsítit vedoucí branku. Tu k radosti 30 diváků vsítil v 68. minutě domácí kanonýr Jindřich Horký - 2:1. Zbytek utkání již branka nepadla a tak utkání dovedli do vítězného konce domácí hráči.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Hejtmánek [-] , J. Láznička [-] , J. Horký [-] , P. Housa [-] , V. Dvořák [-] , Z. Holubář [-] , D. Dřímal [-] , M. Koukola [-] , J. Rosa [-] , M. Mach [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
R. Hrubeš [-] - J. Veselský [-] , R. Boček [-] , V. Kutnyk [-] , T. Kunovský [-] , L. Šíma [-] , V. Sedláček [-] , M. Mokrý [-] , A. Janeček [-] , E. Skula [-] , J. Kintr [-]

ŽK: 90. J. Láznička - 40. R. Boček , 79. M. Mokrý , 80. J. Kintr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - SKRYJA Stanislav, ŠUSTAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Čermák
Tip experta: výhra hostů

Tohle bude vyrovnaný duel o spodek tabulky. Oba týmy nejsou zrovna v dobrém rozpoložení na obou stranách chybí spousta hráčů. Ale pokud bude mít Šakal (Jan Veselský) svůj den a obrana Štěpánova pohlídá Horkého, Štěpánov by mohl poprvé na podzim brát všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích