Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice B na hřišti O.Bítýšky nezaváhala


Branky


25

Bystřice B na hřišti O.Bítýšky nezaváhala a prakticky rozhodla o výhře třemi góly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice udeřila před přestávkou

V utkání dvou celků z horní části tabulky začali lépe hosté,kteří se snažili o vedoucí branku zápasu. Domácí také chtěli poprvé skórovat, ale obě obrany byly dlouho na svých místech.  A tak to byli hosté, kteří konec poločasu orámovali dokonce třemi brankami. O ně se postaral ve 26.minutě Feifer a o čtyři minuty později Vondruška a hosté vedli 0:2. Aby toho nebylo málo v 38. minutě přidal třetí zářez kanonýr Čech - 0:3. Hosté třígólový náskok udrželi až do poločasového hvizdu rozhodčího Kocoura a tak mohli odcházet na přestávku spokojeni.

Domácí finiš přišel pozdě

Druhý poločas začali hosté opět aktivně a v první čtvrthodině přidali další dvě branky. V 52. minutě Samek zvýšil již na 0:4, aby v 67. minutě střídající Žila prakticky rozhodl - 0:5. Druhý poločas se již jen dohrával. Domácí snaha o snižující branku dlouho nevedla k úspěchu.Až se v závěru ještě začaly dít věci. V 85. minutě a v 86. minutě zkorigovali zápas Vařílek a Pohl. V 89. minutě dokonce na 3:5 snížil Karmasin - 3:5. Ale domácí finiš přišel již příliš pozdě. Rezerva Bystřice si tak na jaře připsala již třetí vítězství. Domácí si zase připsali druhou domácí prohru v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Večeřa:




Sestavy


SK Osová Bítýška
V. Božek [-] - P. Antoš [-] (75. O. Nováček [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] , A. Karásek [-] (68. P. Rosendorf [-] ) , O. Zeman [-] , O. Říha [-] , T. Karmazín [-] (53. R. Hemala [-] ) , T. Malý [-] , J. Pohl [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - F. Pečinka [-] (46. M. Žila [-] ) , V. Vondruška [-] , A. Feifer [-] , M. Pavlíček [-] , T. Samek [-] , D. Čech [-] , J. Martínek [-] (65. P. Macháček [-] ) , J. Buček [-] , J. Holý [-] , M. Hofmann [-]

ŽK: 39. T. Karmazín , 52. O. Zeman - 42. J. Martínek , 68. A. Feifer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOCOUR Erik - KLIMEŠ Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jan Čermák
Tip experta: výhra hostů

Zde hodně záleží v jaké sestavě přijedou hosté i tak si ale myslím, že osa Sklenář, Samek a Faifer vytvoří spoustu šancí ze kterých by mohl těžit David Čech a dovézt Bystřici ke třem bodům. Zde budu taktéž fandit Bystřici, protože i když teď hraju na Rožínce, tak právě tam jsem se naučil hrát fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích