2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice B doma nezaváhala


Branky


22

Bystřice B doma nezaváhala a porazila Bobrovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za velmi mrazivého, fotbalově nepříjemného počasí se očekávala od dvou celků z horní poloviny tabulky atraktivní podívaná. Ty diváci, kteří dorazili na zápas o trochu později, přišli o dvě branky v rychlém sledu. O první se postaral v 16.minutě domácí Tomáš Samek - 1:0. Hosté se ale z takto rychlé branky nesesypali a hned v 19. minutě se postaral o vyrovnání Rostislav Kratochvíl - 1:1. Takto rychlý sled zápasu předurčoval další střelecké hody. Ale právě od té doby jakoby střelcům zvlhl střelecký prach a s góly se zastavila stavidla. Samozřejmě se o to zapřičinili oba gólmani. Domácí se sice snažili o vedoucí gól ale do poločasu se skóre již neměnilo.

Rozhodl brzký gól Sklenáře

Druhý poločas začali domácí raketově a ve 49. minutě je poslal opět do vedení Zdeněk Sklenář - 2:1. V dalším průběhu byli již oba brankáři na svých místech  Zbytek utkání si tedy domácí vedení již nenechali vzít a mohli odcházet po závěrečném hvizdu rozhodčího velmi spokojeni s těsnou jednobrankovou výhrou.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - V. Vondruška [-] (46. M. Žila [-] ) , A. Feifer [-] (75. P. Macháček [-] ) , M. Pavlíček [-] , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , P. Podsedník [-] (32. R. Horák [-] ) , D. Vařejka [-] , J. Holý [-] , M. Hofmann [-]

TJ Sokol Bobrová
J. Dostál [-] - J. Svoboda [-] , J. Stupka [-] , O. Hlushchenko [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (81. J. Ptáček [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] (62. J. Zalaba [-] ) , L. Křepela [-]

ŽK: 66. J. Holý - 58. R. Kratochvíl , 69. P. Dvořák .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, LIŠKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Marek Vařílek
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, Čech-Svoboda 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích