0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník se výhrou dotáhl na čelo tabulky


Branky


0

Spanilá jízda Lipníku nadále pokračuje. Hosté vyhráli již šestý zápas v řadě a dotáhli se bodově na dvojici Radotice, Litohoř. O výhře v Heralticích rozhodl až druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí statečně drželi s favoritem remízu

Lipník dokázal posledních pět zápasů vyhrát a pomalu se přibližuje k vedoucímu triu souttěže Horní Újezd, Radotice a Litohoř. Radotice v sobotu pouze remizovaly a Horní Újezd hrál šlágr kola s Litohoří, takže byla velká šance, že se Lipník posune v tabulce víš, zvlášť, když přijel na půdu posledních Heraltic. Od začátku utkání byl patrný rozdíl mezi oběma soupeři. Domácí se prakticky nedostali k žádnému zakončení a hosté zase nedokázali vyzrát na domácího brankáře Jaroslava Krula, který držel domácí nad vodou. A tak šli hráči do šaten za překvapivě bezbrankového stavu.

Lipník překvapení nepřipustil

Druhý poločas hosté ještě zvýšili aktivitu a odměnou jí byl vedoucí gól, který vstřelil Adam Rohony v 63. minutě 0:1. Hosty vstřelená branka uklidnila a po zbytek zápasu měl Lipník míč pod kontrolou. V závěru utkání ještě své vedení navýšil druhou brankou v zápase Adam Rohony 0:2. To už běžela 84. minuta a o vítězi bylo jasno. Závěrečnou tečku za zápasem udělal v 89. minutě Petr Pokorný 0:3. Lipník tak nadále vítězí a jejich skvělou formu tak prověří v příštím kole na jejich hřišti vedoucí Horní Újezd a případná výhra je i za příznivích okolností může posunout do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Hráli jsme dneska špatně, hosté byli jednoznačně lepší. V zápase jsme si vytvořili snad jenom jednu velikou šanci.




Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - J. Boudný [-] , V. Lazárek [-] , Š. Koukal [-] , M. Pospíšil [-] , L. Lazárek [-] , Z. Příhoda [-] , J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] , J. Koukal [-] , P. Příhoda [-]

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , M. Skoumal [-] (73. V. Svoboda [-] ) , A. Matoušek [-] - A. Kisela [-] , A. Rohony [-] , A. Martenek [-] - P. Pokorný [-] , R. Šťáva [-] - M. Bambula [-] (59. R. Fišer [-] )

ŽK: 39. A. Martenek .
Hráči zápasu: J. Boudný - P. Pokorný .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VELEBA Aleš (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.