Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník přejel Horní Újezd


Branky


0

Lipník využil své skvělé formy, kterou odnesl vedoucí Horní Újezd šesti brankami, ač ještě po první půlce byl výsledek nerozhodný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Durda držel Horní Újezd nad vodou

Vedoucí Horní Újezd přijel ke šlágru kola do Lipníku, který vyhrál posledních šest zápasů a možná byl i pasován do mírné role favorita. Horní Újezd totiž v posledních čtyřech zápasech vydoloval pouze pět bodů a i jejich marodka se velice zaplnila. Od začátku byl zápas vyrovnaný, ale Lipník si dokázal vytvořit více šanci. V 16. minutě kopal Tomáš Pokorný rohový kop, který si brankář hostů nešťastnou náhodou srazil do vlastní sítě 1:0. Za devět minut dokázali hosté dorovnat Radkem Durdou, ale domácím to moc dlouho nevadilo, protože ve 29. minutě se opět dostali do vedení Alešem Marténkem 2:1. Poté byl zápas opět vyrovnaný a ve 36. minutě hosté znovu vstřelili branku díky kanonýrovi Radku Durdovi a znepříjemnili Lipníku konec 1. poločasu 2:2.

Domácí útočná síla se projevila

Ve 2. poločase se ukázala převaha domácích. Už po třech minutách padl gól do branky hostů po střele Rudolfa Šťávy 3:2. Dvougólové vedení zajistil ten samý hráč o sedm minut později a potěšil tím domácí střídačku 4:2. Po těchto dvou gólech už se hosté nedokázali dostat do zápasu a v 76. minutě dostali pátou branku Alešem Kiselou 5:2. Před koncem zápasu zajistil František Wortner postup domácích na první místo v tabulce společně s Radoticemi.


Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Proti oslabenému soupeři jsme měli zápas pod kontrolou. Klukům děkuji za velmi dobrý výkon a věřím, že naše vítězná série bude dál .

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Výsledek odpovídá předvedené hře na hřišti. První půlku jsme se drželi, v druhé jsme dostali brzy gól a pak bylo otázkou, kolik jich domácí vstřelí. V současné době nemáme bohužel konkurence schopný kádr v boji o postup.



Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , M. Skoumal [-] (76. V. Svoboda [-] ) , A. Matoušek [-] - M. Bambula [-] (46. L. Macháček [-] ) , A. Rohony [-] , A. Martenek [-] (67. V. Krotký [-] ) , A. Kisela [-] - R. Šťáva [-] , P. Pokorný [-] (61. F. Wortner [-] ) -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Novotný [-] , M. Čermák [-] (86. R. Turoň [-] ) , R. Durda [-] , P. Míča [-] , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , K. Kresa [-] , M. Zvěřina [-] (8. O. Kouřilek [-] ) , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

Hráči zápasu: L. Jelínek , R. Šťáva - R. Durda .
Místo: Lipník. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - SVOBODA Oldřich (N), KUBA Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.