4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radek Rous vystřílel Kralicím výhru


Branky


45. P. Němec , 55. R. Rous , 71. R. Rous , 75. J. Kopeček - 63. D. Jašek
0

Hlavně díky Radku Rousovi zůstaly všechny tři body v Kralicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralice daly gól do šatny

V Kralicích se představili dva nováčci soutěže. Zatím co Rudíkov-Trnava B v minulém kole porazil Březník, Kralice na své první body čekaly. Měli k tomu jedinečnou příležitost. Začátek utkání se nesl v mírném tlaku hostí. K prvnímu osmělení domácích došlo ve 22. minutě, ale skončilo střelou vedle brány hostí. Z následného protiútoku zkoušeli překvapit hostující hráči střelou z poza vápna, ale taktéž netrefili prostor mezi třemi tyčemi. Po odehrání 30 minut se hostujícímu brankáři nepovedl odkop a domácí mohli zahrozit, ke vstřelení branky však nedošlo. Po dalších pěti minutách se však hostující brankář Liška vyznamenal zlikvidováním hned tří nebezpečných střel domácích hráčů. Poté zahrozili také hosté a domácí Polák musel vykopávat balón z vlastní brankové čáry, aby zabránil jistému gólu. Ve 42. minutě došlo konečně ke vstřelení branky, ta však nebyla domácím kvůli ofsajdu uznána. Nakonec však domácí ve 45. minutě docílili regulérního gólu, když po rohovém kopu z dorážky skóroval Němec.

Kralice vyhrály s přehledem

Do druhé půle oba celky poslali po jednom čerstvém hráči, ale na hřišti se nic zvláštního neudálo až do 54. minuty, kdy po krásném pase od obránce střelou podél bezmocného brankáře hostí skóroval domácí Rous - 2:0. Ihned po rozehrávce zahrozili také hosté, ale střela mířila vedle domácí branky. Přesněji však mířili v 62. minutě, kdy vysokou střelou z 25 metrů přehodili domácí brankáře a snížili na 2:1. Hned dvě minuty poté se po zákroku na gólmana ve vápně domácích žlutilo na obou stranách (hosté za faul, domácí za přílišné slovní protesty). V této fázi utkání převzali plně iniciativu domácí hráči a téměř skórovali po rohovém kopu. V 69. minutě využil Rous hrubé chyby hostující obrany a přesně mířenou střelou k tyči zvýšil na 3:1 pro domácí. Stejný hráč se po krásném průniku po pravé straně dostal až na hranici malého vápna a přihrál na gól střídajícímu Kopečkovi, 4:1 pro domácí. Hosté se ještě pokusili s výsledkem něco udělat, ale nechali pouze vyniknout Krčála v bráně domácích, když předvedl nádherný zákrok proti střele z přímého kopu.
Utkání tak skončilo výhrou domácích 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí FC Kralice n. O.: Do utkání jsme nastupovali po dvou prohrách odhodlaný, ale s respektem k soupeři, který nás v loňské sezóně dokázal dvakrát porazit. První půle se neodehrávala zrovna podle našich představ, ale do kabin jsme nakonec šli s jednobrankovým náskokem. V druhé půli probíhala vyrovnaná hra až do 70. minuty, kdy jsme získali dvoubrankový náskok. Soupeř se snažil odpovědět, ale utkání jsme již bez větších obtíží dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - E. Krčál [-] , V. Polák [-] (46. J. Kříž [-] ) , T. Chadim [-] , P. Němec [-] - M. Břoušek [-] , M. Široký [-] , M. Tomek [-] , J. Kopeček [-] - R. Rous [-] (80. M. Dymáček [-] ) , D. Janoušek [-]

FK Rudíkov B
L. Liška [-] - R. Savara [-] , Z. Caha [-] , T. Doležal [-] , T. Klíma [-] - J. Eliáš [-] , D. Jensen [-] , P. Malec [-] , M. Pitor [-] (55. L. Ondračka [-] ) - V. Buďa [-] , J. Zahradník [-] (46. D. Jašek [-] )

ŽK: 52. E. Krčál - 25. T. Klíma .
Místo: Kralice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.