Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice v druhém poločase otočily zápas


Branky


0

V zajímavém utkání se Třebenice střelecky prosazovaly ve druhé půli a výhrou se dostaly před svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrotovice B zaslouženě vedly

V Třebenicích se představily Hrotovice, které dokázaly nasbírat plný počet bodů. Čekal se vyrovnaný zápas, protože i Třebenice měly dobrý vstup do soutěže. První minuty utkání patřili domácím hráčům, ale Tomáš Ondráček a ani Kamil Řezáč své šance nedokázali potrestat. A tak platilo známé pořekadlo nedáš dostaneš. V 8. minutě dostal Martin Harant přihrávku na středovém kruhu odkud postupoval na branku Aleše Nykla. Skvělým vedením míče si povodil čtyři bránící hráče Třebenic a střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Poté se na deset minut odvíjela hra ve středu hřiště kde Hrotovice dominovaly. Domácí však v 15. minutě dokázali vyrovnat. Po ose Macháček-Ondráček se druhý jmenovaný prosadil k radosti domácích fandů. V té době se hra vyrovnala. Do kabin šli přece jen veseleji hosté z Hrotovic. Ve 36. minutě lobovaná nahrávka Marka Hrůzy našla nejlepšího hráče hostí Martina Haranta, který se nemýlil.

Skvělá čtvrthodinka Třebenic vedla k obratu

Po změně stran se svojí aktivní hrou začali prosazovat Třebenice. V 49. minutě dorážel Tomáš Ondráček po nedorozumění Hrotovické obrany míč do prázdné brány. Hned v 51. minutě domácí otočili vývoj zápasu. To se prosadil Pavel Smilek po kombinaci s Kamilem Řezáčem. V 56. minutě vybojoval míč Kamil Řezáč a z patnácti metrů vyhnal všechny pavouky z šibenice Virglovi brány. Od té doby Třebenice hru kontrolovaly a nepustily soupeře do žádné větší šance. Naopak Pavel Vrbka s Pavlem Smilkem na domácí straně své šance nevyužili. Třebenice tak připravily Hrotovice B o jejich podzimní neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Zápas se hrál ve svižném tempu. Hosté nás přehrávali , ale od stavu 0:1 se hra vyrovnala. Po vyrovnávající brance jsme už byli lepší. Ve středu hřiště však měli hosté převahu. Ve druhém poločase jsme už ale byli lepším týmem a větším důrazem jsme zvrátili vývoj utkání.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí Hrotovic B: První půle byla z naší strany lepší. Srazil nás gól na 2:2 po chybě v naší obraně. Bohužel jsme se z toho sesypali. Přesto si myslím, že to byl remízový zápas. Domácí však měli více šancí.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - V. Fiala [-] (77. L. Buchal [-] ) , M. Ondráček [-] , P. Smilek [-] , M. Machát [-] - J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (73. M. Ondráček [-] ) , T. Ondráček [-] (59. R. Kunce [-] ) , J. Jaroš [-] - P. Vrbka [-] , K. Řezáč [-] (82. F. Ondráček [-] )

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - D. Florian [-] , T. Hadraba [-] , M. Harant [-] , O. Harant [-] - J. Sláma [-] , M. Horák [-] , D. Denemarek [-] (16. J. Virgl [-] ) , J. Čtvrtníček [-] - M. Hrůza [-] , M. Svoboda [-] (82. L. Dvořák [-] )

ŽK: 39. J. Fiala , 71. V. Fiala - 68. D. Florian .
Hráči zápasu: P. Smilek , T. Ondráček - M. Harant .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.