2:1
(1:0)
70. F. Staněk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Trnava B si vyšlápla na Mohelno


Branky


45. P. Hnízdil , 64. P. Malec - 70. F. Staněk (p.)
0

Po pěti prohraných zápasech se Trnava B probrala, porazila Mohelno a zároveň neztratila kontakt se spodními celky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trnava B dala gól do šatny

Zápas začal hlavně ze strany hostů hodně vlažně. Trnava se snažila držet míč a kombinací tlačit soupeře do jejich šestnáctky. V 15. minutě přišla  první obrovská šance domácích. Jenže Dominik Jašek zavazel Pavlovi Hnízdilovi a ten nedokázal na hranici šestnáctky přesně zamířit a trefit prázdnou bránu. Brankář hostí Miloš Ležák zachyboval a jen kontroloval pohledem míč, který přeletěl prázdnou bránu. Mohelno svoji snahu většinou zastavilo špatnými nahrávkami před šestnáctkou, kde kraloval Vojtěch Buďa. Jedinou šancí tak byla střela hostujícího obránce z 25 metrů, která skončila na břevně trnavské branky. Celkově se první poločas hrál hlavně ve středu hřiště. Po rohovém kopu, se dostal ke střele výborně hrající Pavel Malec,  jeho pohotová střela skončila na levé tyči Ležákovi brány. Ve 45. minutě si míč ve středovém kruhu přivlastnil Pavel Hnízdil a na jeho střelu do pravého horního rohu se brankář Mohelna dokázal tak akorát podívat 1:0. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domácí si vítězství pohlídali

Do druhého poločasu šla Trnava beze změn. Hosté se snažili přidat. Jejich snaha byla stále přidržená nepřesnostmi. Na  straně domácích přibývali šance.  Zakončení Trnavě moc nevycházelo. V 64. minutě se gólově zadařilo Pavlovi Malcovi. Na zadní tyči hlavičkoval skoro ze země a stav se posunul na 2:0. Zápas se zřetelně zlomil. Navíc to sami hráči Mohelna cítili a tak jejich frustrace narůstala. Problémem mohla být ještě penalta. Donald Jensen ubránil útočníka hostí jen za cenu faulu v šestnáctce. Penaltu , kterou kopal František Staněk, Robert Savara tentokrát nechytil 2:1. Robert Savara ještě bravurně zneškodnil dvě střely hostí, které měli gólové parametry. To bylo ze strany Mohelna vše. Kolektivní výkon Trnavy slavil úspěch. Vyčerpaného Pitora vystřídal Luděk Ondračka, Hnízdila Tomáš Malý a domácí mohli jít slavit. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: Opět se potvrdilo, jak náš kolektivní výkon dokáže přinést úspěch. Pěkný výsledek v pěkném zápase. Pozitivem našeho týmu byl pak návrat Pepy Vlčana a výkon celého mužstva.

TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí Mohelna: Fotbal špatné úrovně. V naší hře byla řada nepřesností. Domácí měli více štěstí.



Sestavy


FK Rudíkov B
R. Savara [-] - P. Malec [-] , T. Klíma [-] , J. Zahradník [-] , P. Hnízdil [-] (89. T. Malý [-] ) - J. Eliáš [-] , D. Jašek [-] , D. Jensen [-] , M. Pitor [-] (85. L. Ondračka [-] ) - V. Buďa [-] , M. Mezlík [-] (46. J. Vlčan [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , P. Horký [-] , V. Ležák [-] - F. Staněk [-] , Z. Hrubeš [-] , M. Foretník [-] , D. Horký [-] - T. Jeřábek [-] (77. L. Jeřábek [-] ) , T. Vostal [-]

ŽK: 6. M. Pitor , 53. P. Malec .
Hráči zápasu: P. Horký .
Místo: Trnava. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.