4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš má další tři body


Branky


5. T. Šperka , 17. T. Šperka , 48. M. Švanda , 68. T. Dvořák (p.) - 24. M. Outulný
17

Bítešští bojují o postup a mají další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Benfika se podruhé v řadě představila před domácími fanoušky a ti hned v páté minutě zápasu mohli poprvé slavit. Rohový kop Pokorného našel přesně hlavu Šperky a bylo to 1:0. Domácí kontrolovali hru, drželi míč a trpělivě kombinovali. V 17. minutě se stejná spolupráce opakovala, Pokorný tentokrát z přímého kopu střílel na bránu a míč tečoval za záda bezmocného brankáře Rouska opět Šperka - 2:0. Hosté spoléhali na brejky a jeden takový se jim podařilo využít ve 24. minutě, kdy potrestal chybu v domácí rozehrávce Outulný - 2:1. Do poločasu měli několik vyložených šancí domácí, ale Traxlovi chyběl po centru z levé strany krok, v ještě jasnější šanci se ocitnul Ráboň, ale z malého vápna místo branky trefil projíždějící auto na ulici Vlkovská. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Nástup do druhého poločasu domácím skvěle vyšel, agilní Švanda zatáhl míč narazil si a ve vápně už byl sám proti brankáři, nemýlil se a dodal klid na kopačky domácích fotbalistů - 3:1. Ti stejně tak jako v prvním poločase trpělivě kombinovali a hosty nepouštěli do větších šancí. Definitivní jistotu třech bodů dal v 68. minutě Dvořák, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Filipa Svobodu - 4:1. Benfika tak drží těsný dvoubodový náskok na druhém místě soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Hráče musím pochválit, od začátku jsme si šli za vítězstvím a herně to bylo také velice slušné.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - P. Loup [-] (84. J. Mejzlík [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , Z. Traxl [-] (46. T. Dvořák [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] (81. T. Mahel [-] ) , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] (75. O. Švanda [-] ) , L. Pelikán [-] , T. Šperka [-] (46. I. Shlaban [-] )

FK Rudíkov
D. Rousek [-] - O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] (69. L. Jura [-] ) , D. Lehký [-] - J. Trnka [-] , P. Malec [-] , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] (78. P. Smieško [-] ) - M. Skryja [-] , M. Outulný [-] -

Počet diváků: 150. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - ŠETEK Jiří, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Ondřej Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Bíteše hladce zvítězí.

Tip: výhra domácích