0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov veze body ze Svratky


Branky


19

Martin Skryja vstřelil dvě branky a Rudíkov veze tři body ze Svratky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Začátek zápasu byl dost opatrný z obou stran. Ve 12. minutě hosté zahrávali roh, domací hráči nedokázali míč odvrátit a dali Skryjovi dostatek času na to, aby míč zpracoval a poslal za záda Mayera - 0:1. Zbytek poločasu byl vyrovnaný a moc větších šancí nepřinesl. Gólem neskončila střela Lédla, Bureše a ani Šuhaje. Na druhé straně dvě velké šance zlikvidoval včasným vyběhnutím gólman Mayer.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas pokračoval na stejné vlně jako končil ten první. Tedy vyrovnaná hra a žádné větší šance. V 80. minutě přišel rohový kop, který opět domácí obrana nedokázala odvrátit, a tak Skryja pohodlně zvýšil vedení hostů - 0:2. Dvě minuty před koncem ještě po špatném vyběhnutí Mayera a promáchnutí Hobzy zvýšil do prázdné branky Outulný - 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek (asistent trenéra): Brankář na stoperovi, hroťák v bráně.. naše sestava byla hodně improvizovaná, ale i tak jsme podali celkem dobrý výkon. Průběh mi připomínal spíše remízový zápas, bohužel jsme udělali tři hrubé chyby a darovali jsme Rudíkovu tři branky. Co nás trápí ještě víc jsou další dva zranění.




Sestavy


SK Svratka
D. Mayer [-] - T. Solnička [-] (84. P. Černý [-] ) , J. Lédl [-] , P. Makovský [-] (27. M. Fousek [-] ) , M. Šuhaj [-] (71. M. Musil [-] ) , M. Bureš [-] , M. Hobza [-] , J. Řádek [-] , P. Moučka [-] (84. J. Bureš [-] ) , T. Jambor [-] (84. N. Čech [-] ) , E. Kocour [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] (87. T. Klíma [-] ) , J. Kotačka [-] , L. Nožička [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Pažourek [-] , J. Trnka [-] , L. Jura [-] (76. P. Trnka [-] ) , P. Malec [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-]

ŽK: 64. M. Šuhaj - 18. D. Lehký , 44. L. Jura , 67. J. Trnka .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - ŠETEK Jiří, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Pech
Tip experta: výhra domácích

I když ctím sílu soupeře, který na jaře úspěšně navázal na zlepšené výkony z konce podzimní části soutěže, chci věřit tomu, že nás první jarní výhra z předešlého kola naladí na vítěznou vlnu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů