Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

2.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

Nedvědice bere tři body


Branky


18

Hosté se po nepřesvědčivých výkonech dlouho nedrželi, ale nakonec prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Celý zápas provázel silný vítr, který často znemožňoval hru domácím a hostům. První poločas se diváci bavit určitě nemohli. Na těžkém terénu se toho moc předvádět nedalo a hra byla stále kouskovaná mnoha fauly a nepřesnostmi z obou stran. Hrála se dlouhá nakopávaná a myslím, že ani jeden z týmů nehrál to, co chtěl. Za zmínku z prvního poločasu stojí pouze šance Martina Vašíčka, který se obtočil okolo všech obránců a v moment jeden na jednoho ho domácí nerovné hřiště ani nepustilo ke střele.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas se trošku otevřel a v 63. minutě domácí vstřelili první branku po důrazu Veselského ve vápně - 1:0. Hosté byli velmi nebezpeční při rozích a standardních situacích, domácí obrana to ale vždy zvládla, občas i s pověstným štěstíčkem. V 82. minutě Martin Vašíček vystihl špatnou přihrávku hostujícího golmana a lehce přidal druhý gol - 2:0. V samotném závěru mohl ještě snížit hlavou kapitán hostí ze standardní situace, bohužel pro něj si ale domácí Havlík dobře postavil branku a hlavička šla těsně mimo.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Naše předvedená hra nebyla ani blízko tomu, co chceme předvádět. Dnes to byl velmi tvrdý a soubojový zápas, jsme rádi za 3 body a za naši pevnou obranu, která mimo penaltu na jaře ještě neinkasovala.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: BULÍN Filip - SOUKUPOVÁ Věra, ZACHARA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 4. 2022 09:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích