1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová škola se vrátila na vítěznou vlnu


Branky


58. J. Pokorný - 7. J. Zahrádka , 14. L. Hráček , 41. M. Švanda (vl.)
17

Hosté rychle vedli o dvě branky a zápas dotáhli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání hosté vstoupili velice dobře a ve 14. minutě po brankách Honzy Zahrádky a Lukáše Hráčka vedli 2:0. Domácí se do vážnějších šancí nedostávali. Hosům se dařla kombinace, ale další šance zahodili. Až ve 41. minutě opět po rychlé akci z levé strany Marek Hobza prudce nacentroval míč na přední tyč, kde si ho domácí hráč srazil do vlastní branky - 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako první poločas, ale jen do 60. minuty. Kdy po krásné střele z velkého vápna nastřelil Tomáš Zacha břevno domácí branky a z odraženého míče domácí přešli do rychlého brejku a snížili - 1:3. Domácí vycítili šanci a dalších patnáct minut se na hosty valil jeden útok za druhým. Hostující obrana pracovala dobře a když už byla překonaná tak ji podržel mladý brankář Ondřej Fiala. V závěru zápasu tlak domácích polevil a naopak to byli hosté, kteří se dostávali do slibných šancí, ale už žádnou branku nepřidali.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Soupeři jsme to dnes hodně ulehčili, i když to byl herně vyrovnaný zápas našimi naivními chybami jsme jim darovali luxusní třígólový náskok. V druhém poločase jsme se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale víc než jednu branku se nám nepodařilo vstřelit, ačkoliv jsme si šancí vytvořili dostatek.

SK Fotbalová škola Třebíč
Miroslav Paděra (vedoucí): V sobotu jsme nastoupili k těžkému utkání proti domácímu týmu z Bíteše, který je momentálně na druhém místě v naší skupině. Pochvalu si zaslouží obě mužstva , která předváděla pohledný fotbal.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - P. Loup [-] (86. J. Ráboň [-] ) , J. Jakeš [-] , P. Kaštan [-] (46. F. Svoboda [-] ) , V. Kamenský [-] , F. Krula [-] , J. Pokorný [-] , P. Škuta [-] (81. J. Mejzlík [-] ) , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-] (81. T. Dvořák [-] ) , M. Švanda [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - L. Raitmajer [-] (56. M. Kratochvíl [-] ) , V. Lampíř [-] , Z. Švéda [-] , T. Růžička [-] - T. Zacha [-] , L. Hráček [-] , M. Trnavský [-] (67. J. Jurda [-] ) - D. Adam [-] (58. J. Chvátal [-] ) , J. Zahrádka [-] , M. Hobza [-]

ŽK: 37. L. Pelikán .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - HROMÁDKA Miroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích