Svratka udolala Jaroměřice


Branky


10. T. Jambor , 12. J. Lédl , 49. J. Lédl - 53. Z. Melán (p.) , 83. I. Rygl
18

Jaroměřice povzbuzené domácí výhrou s Bohdalovem tahaly na Žďársku za kratší konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas začal lépe domácí tým a hned z jedné z prvních šancí po rohu Bureše prostřelil hlavou z blízka brankáře Jambor - 1:0. Hned o dvě minuty později skvěle Makovský skvěle dohrál balon u brankové čáry, vystřelil z velkého úhlu, hostující Nechvátal vyrazil míč pouze k Lédlovi a ten pohodlně zvýšil vedení domácích - 2:0. O pár minut později mohlo být ještě veseleji, skvěle hrající Makovský vlétl do vápna soupeře, obránce hostí ho přistrčil a následoval pokutový kop, ten ovšem domácí Řádek poslal mimo bránu. Následně se ve dvou obrovských šancícho objevil Solnička, ale obě dvě trestuhodně zahodil. Poté se do zápasu začali dostávat i hosté, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořili.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas opět lépe začali domácí, Makovský krásným dloubáčkem vybídl Lédla si tváří v tvář gólmanovi chladnokrevně poradil a zvýšil na 3:0. Domácí poté uplně přestali hrát, a tak to byli hosté, kteří se začali dostávat do brankových příležitostí. V 53. minutě po faulu Jambora přišel pokutový kop, který histující Melán v klidu proměnil - 3:1. Hned za dašlí 2 minuty, mohli hosté být ještě veselejší, ale radost jim zkazilo břevno Šmahelovy brány. V 83. minutě ještě po velké chybě obrany snížil na rozdíl jedné branky Rygl - 3:2. Zápas tedy skončil 3:2 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek (asistent trenéra): Začali jsme skvěle, hosty jsme k ničemu nepustili a měli šanci za šancí. Ale opět jsme bojovali s koncovkou, takže místo toho, abychom šli do kabin za stavu 5:0, to bylo "pouze" 2:0. Ve druhém poločase naše hra teda nebyla vůbec ideální, ale zápas jsme naštěstí urvali a důležité 3 body jsme si nechali doma a konečně jsme se zase odlepili ode dna tabulky.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - MACH ING. Josef, MENCLER Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 4. 2022 13:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů