2:1
(1:0)
92. L. Tuma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry berou tři body


Branky


17

Matador Zedníček vítěznou brankou rozhodl o třech bodech pro Kladiváře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Kladiváři spíše za zimního počasí přivítali na svém hřišti soupeře z Luk nad Jihlavou. Zápas začali aktivněji domácí a již v 5. minutě mohli jít do vedení, když se vápně uvolnil Dominik Havlík, ale míč poslal vedle pravé tyče. O 10 minut později byl opět kapitán Hamrů v ještě lepší pozici, ale tentokrát trefil pouze boční síť. Do třetice to již vyšlo. Ve 23. gólman hostí špatně trefil míč, který mu přihrál obránce, Dominik Havlík dobře presoval a konečně tak poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté se na těžkém terénu snažili prosadit dlouhými nákopy za obranu, ale zkušená obrana kladivářů si s tím poradila.

Domácí si vedení pohlídali

Na začátku druhé půle měl další šanci Dominik Havlík, když šel sám na brankáře od půlky hřiště, ale jeho únik zlikvidoval gólman Luk. Následně začala sněhová přeháňka, ale utkání pokračovalo dál. V 60. minutě zahrával domácí rohový kop Jakub Jun a přesně našel na přední tyči Vojtěcha Zedníčka, který hlavou zvýšil na 2:0. Domácí si až do konce náskok bez větších problémů drželi a větší šance již ani na jedné straně nepřicházely. Až v poslední minutě nařídil sudí přísnou penaltu pro hosty. K té se postavil kapitán hostí Tuma, ale jeho pokus výborně vytěsnil Lukáš Benc. Z následného rohového kopu se přece jen Tuma prosadil hlavou a upravil tak skóre na konečných 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili dobře a měli jsme dvě velké příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Poté jsme se přece jen dostali do vedení. Na začátku druhé půle jsme mohli zvýšit náskok, ale nestalo se. Naštěstí zanedlouho to bylo 2:0 a utkání jsme kontrolovali. Obrana v čele s brankářem celý zápas fungovala dobře a zaslouženě jsme vyhráli. Škoda jen, že ne větším rozdílem.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - I. Sojma [-] (74. P. Danko [-] ) , V. Zedníček [-] , A. Zátopek [-] , D. Russ [-] (88. P. Vašek [-] ) , J. Lóži [-] , J. Jun [-] , J. Gančev [-] (34. J. Culek [-] ) , V. Franěk [-] , D. Havlík [-] , T. Novotný [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Gregor [-] , F. Flesar [-] , D. Mitev [-] , D. Sommer [-] (80. N. Stošič [-] ) , L. Tuma [-] , J. Kratochvíl [-] (74. M. Kolda [-] ) , V. Caha [-] (58. A. Kubíček [-] ) , J. Večeřa [-] , F. Bulant [-] , Š. Kreigsmann [-]

ŽK: 70. J. Jun , 84. J. Lóži - 43. D. Sommer , 63. D. Mitev , 83. N. Stošič .
Hráči zápasu: V. Zedníček , A. Zátopek , D. Russ .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ZACHARA Jiří, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Díky pevné obraně si domácí poradí se soupeřem, ale nic lehkého je nečeká. Tipuji těsnou výhru Hamrů.