4:3
(2:1)
29. M. Kaňka (p.)
58. O. Dvořák
63. J. Zejda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná přehrála Stařeč


Branky


11. T. Diviš , 28. T. Čaloud , 65. J. Staněk , 89. T. Čaloud - 29. M. Kaňka (p.) , 58. O. Dvořák , 63. J. Zejda
21

Zápas plný zvratů skončil výhrou béčka Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání hosté nevstoupili úplně špatně, ale to jim nevydrželo ani pět minut a domácí je začali přehrávat. Vytvářeli si řadu střeleckých příležitostí, problém jim dělala na velkém hřišti především jejich přímočarost a rychlost. Brankář Ujčík hosty několikrát podržel, ale na dvě doražené střely už nestačil. Střelci byli Diviš a Čaloud - 2:0. Pak hosté částečně hru vyrovnali, výsledkem byla penalta, kterou Kaňka proměnil - 2:1. Velkou šanci Zejdy po pěkné akci Kaňky a Strouhy ale domácí brankář dokázal vyrazit.

Domácí v závěru rozhodli

Do druhé půle hosté vstoupili aktivněji, vytvářeli si řadu standardních situací a ze dvou z nich dokázali zápas hlavou otočit - 2:3. Poté však od aktivní hry ustoupili a domácí brzy a trochu šťastně srovnali, poraněná noha našemu brankáři neumožnila doskočit na lobovanou střelu Staňka - 3:3. Postupně po dvou vyloučeních šli hosté až do devíti a v samotném závěru z kopačky Čalouda inkasovali rozdílovou branku - 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pozastavil bych se nad nelehkou rolí rozhodčích, kterou měli v tomto zápase respektive prostředí. Protože jsou jen lidi tak zákonitě musí dělat chyby, stejně jako je dělají hráči, my trenéři, … Chyby dělali na obě strany, ne výrazně více než je obvyklé v jiných takových „vyhrocenějších“ zápasech. Například počty vyloučených asi mohly být i stejné na obou stranách. Nesoudné trvalé pokřikování diváků na rozhodčí vrcholící v době, kdy jsme otočili zápas vytvořilo pro mladé rozhodčí hodně nepříjemnou a těžkou atmosféru. Bohužel k nesoudnému pokřikování na rozhodčí se připojovala část lavičky domácích a i domácí „pořadatel“. V rámci objektivity nutno říci, že i my jsme v některých momentech svým chováním přispívali k vyhrocené atmosféře. Pokud budeme mladým rozhodčím vytvářet podobné podmínky, nedovedu si představit, kdo nám bude v budoucnu pískat. Nevím jestli jsem byl více rozčarován tím, že jsme ztratili zápas, který jsme v průběhu utkání dokázali otočit nebo tím, v jaké pro rozhodčí nepřijatelné atmosféře utkání probíhalo a ke které jsme i svým dílem také přispívali.



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - J. Staněk [-] , O. Skryja [-] (46. D. Drápela [-] ) , J. Bohdálek [-] (90. L. Čaloud [-] ) , M. Jirka [-] , T. Čaloud [-] , A. Apfelthaler [-] , T. Diviš [-] (88. M. Havlíček [-] ) , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-] , V. Voráček [-]

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - J. Zejda [-] , M. Bříza [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , V. Smejkal [-] , J. Müller [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-]

ŽK: 7. J. Bohdálek , 80. J. Bohdálek , 85. T. Čaloud - 73. O. Dvořák , 80. M. Kaňka . ČK: 80. M. Kaňka , 88. O. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MRÁZEK Vít - JONÁŠ Petr, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2022 23:15
Pan rozhodčí je pica 1. třídě... Domácí hráč je curak co flusl na hostujícího hráče a nedostal kartu.. Běžte prosím s temato výkony do prdele, pak se nedivte že rozdodci dostává po tlamě, kdyz piskaji co piskaji....

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Pavel Fabík
Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů, které jsou v tabulce blízko u sebe rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích