2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry udolaly Polnou


Branky


16

Domácí rychle vedli o dvě branky, ale o tři body se strachovali až do samotného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První jarní kolo přivítali kladiváři na svém hřišti soupeře z Polné. Utkání začalo vyrovnaně a soupeři se oťukávali. V 18. minutě zastávali domácí Hamry rohový kop a na zadní tyči zůstal osamocený Tomáš Novotný, který se hlavou nemýlil - 1:0. O pár minut později opět totožná situace, ale tentokrát se míč odrazil od břevna na brankovou čáru a ven. Ve 27. minutě už přece jen kladiváři přidali další branku. Jakub Jun zahrával na krátko přímý kop, Dominik Havlík sklepl balon pod sebe na Davida Russa a ten krásnou křížnou střelou rozvlnil síť podruhé - 2:0. Zanedlouho mohl zvýšit náskok Dominik Havlík, ale jeho samostatný únik ze strany skončil vedle tyče. Naopak udeřili hosté na druhé straně. Tomáš Novotný dlouho váhal z odkopem, míč se odrazil k T. Čaloudovi a ten ve 40. minutě snížil na 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půle se snažili hosté vyrovnat, ale jejich dlouhé nákopy většinou bezpečně sbírala obrana domácích. V 70. minutě se uvolnil ve vápně útočník Polné, ale jeho střelu na bližší tyč vyrazil Lukáš Benc. Větší šance už si hosté nevytvořili, naopak na druhé straně mohl navýšit Jakub Lóži, ale jeho hlavičku vytáhl nad břevno brankář hostí. Závěr už byl spíš boj a kladiváři si vítězství nakonec pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili výborně a brzy vedli o dva góly. Místo abychom zvýšili na 3:0, tak jsme udělali chybu vzadu a bylo to jen o gól. V druhé půli jsme dobře sbírali dlouhé nákopy, ale tolik šancí jak v první půli jsme už taky neměli. Utkání jsme nakonec ubojovali do vítězného konce.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Štíbal [-] , A. Zátopek [-] , D. Russ [-] , J. Lóži [-] (62. J. Culek [-] ) , J. Jun [-] , A. Šabart [-] (85. L. Krejčí [-] ) , J. Gančev [-] (78. I. Sojma [-] ) , V. Franěk [-] , D. Havlík [-] , T. Novotný [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - O. Skryja [-] (65. M. Havlíček [-] ) , P. Juříček [-] , L. Čaloud [-] (51. J. Bohdálek [-] ) , M. Jirka [-] , T. Čaloud [-] , A. Apfelthaler [-] , T. Diviš [-] , J. Staněk [-] (73. T. Vacek [-] ) , M. Šorf [-] , V. Voráček [-]

ŽK: 51. T. Novotný - 8. V. Voráček , 85. J. Bohdálek .
Hráči zápasu: D. Russ , T. Novotný .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - NEBOLA Jaroslav, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: remíza

Polná měla na konci podzimu dobrou formu, věřím, že jejich mladý tým obere Hamry o nějaké body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů