Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár si pohrál s Kostelcem


Branky


14

Domácí potvrdili roli favorita a vyhráli o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání začal trochu opatrně, kdy domácí spíše drželi míč a soupeř vyčkával na případné chyby. Hned z první šance žďárští dokázali vytěžit maximum. Ve 14. minutě na prudký centr z pravé strany naskočil Frieb, Vondra jeho hlavičku vyrazil, u míče však byl jako první Štursa a levačkou ho uklidil do brány – 1:0. Domácí pokračovali ve větším držení míče, ale občas nepřesnými přihrávkami či pokrytím míče soupeře vybízeli do brejků a následně to zachraňovali fauly a umožňovali tak soupeři ohrozit bránu z přímých kopů. Domácí obrana si však počínala stoprocentně a z žádných standartních situací nehrozila vážnější šance na vyrovnání. Na druhé straně se do dobré příležitosti dostal Srnský, prošel mezi obránci až do vápna, ale jeho střela mířila nad. Přímo z rohu pak zkoušel překvapit Musil, Vondra ale jeho pokus vytěsnil nad bránu. V prvním poločase další šance nepřišly.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté vstoupili do druhé půle aktivně, ale obrana jim znemožňovala vážněji ohrozit Hajného bránu. Skvělou odpovědí byla akce, kterou rozjel Frieb. Po levé straně utekl svému obránci a prudkým centrem našel ve vápně Srnského, který trefil balón ve vzduchu z první a krásnou střelou ho uklidil k levé tyči – 52. minuta 2:0. Pojišťovací gól domácí uklidnil a zanedlouho se mohli radovat z dalšího navýšení. Peňáz vyslal Frieba do samostatného úniku, jeho pokus o přelobování brankáře však skončil mimo bránu. V 70. minutě museli vlivem zranění střídat hned 2 domácí hráči, avšak téměř za minutu se jim podařilo potřetí v zápase skórovat. Kulhánek vybídl ke sprintu Přibyla, ten prudkým přízemním centrem našel na zadní tyči Chroustovského a ten po pár vteřinách na hřišti svým prvním dotekem uklidil míč do brány – 3:0. Výsledek pak ještě korigoval Musil, když v 86. minutě natáhl za vápnem ke střele k levé tyči, s níž neměl Vondra šanci – 4:0. V 90. minutě se do poslední šance dostal Chroustovský. Přihrávku z pravé strany přebíral již ve vápně čelem k Vondrovi, při střele byl však přistrčen jedním z obránců a při dopadu si poranil koleno. Rozhodčí to však nepovažoval jako penaltový zákrok a s odnášením hráče na nosítkách ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Jsem moc rád, že jsme se po prohraném zápase v Rapoticích dokázali vrátit na vítěznou vlnu, k tomu vstřelili i hodně branek a udrželi čisté konto. Na druhou stranu černou kaňkou v tomto utkání jsou 3 zranění spoluhráčů. Doufám, že budou všichni kluci brzy v pořádku a k dispozici pro zbytek sezóny.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - V. Frieb [-] , M. Srnský [-] (62. D. Kulhánek [-] ) , P. Viliš [-] (62. M. Přibyl [-] ) , P. Klouda [-] (55. Z. Peňáz [-] ) , R. Štursa [-] , D. Musil [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] (70. F. Chroustovský [-] ) , B. Sláma [-] , J. Havlík [-] (70. M. Blažíček [-] )

SK Kostelec
M. Vondra [-] - O. Kapusta [-] , J. Hájek [-] , M. Smejkal [-] (64. L. Pirožek [-] ) , V. Lukšů [-] (64. M. Sova [-] ) , M. Votava [-] (73. N. Semykras [-] ) , D. Doležal [-] , J. Šmahel [-] , D. Hrubeš [-] , M. Fejt [-] , P. Tomášek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: BURIAN Vít - CHROMÝ Karel, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Hibš
Tip experta: výhra domácích

Zde to vidím na jasnou výhru Ždáru.

Tip: výhra domácích