3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 15:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářská bitva pro Kostelec


Branky


15

Domácí využili tristního výkonu hostů v prvním poločase a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První velkou šanci měli hosté, když Pulkrábek prostrčil míč na Hudáka, ale ten trefil z penalty jen domácího gólmana. Na druhé straně se zastřeloval Hájek. Hosté byli všude pozdě, z čehož pramenili fauly, standardní situace a rohové kopy. Po jednom z nich ve 26. minutě tečoval střelu Lukšů a míč skončil v bráně – 1:0. Chvíli na to hosty zachránil hosty na brankové čáře Starý. Ve 35. minutě našel Hudák parádně Lišku, který dostal míč do brány, ale sudí Denev viděl milimetrový ofsajd. Ve 40. minutě Tomáškův centr našel na zadní tyči Kapustu a ten domácí uklidnil – 2:0. Poté se trefil hostující Lhoták, ale ostříží zrak sudího Deneva znovu viděl ofsajd.

Domácí si vedení pohlídali

Ve 49. minutě pálil z dálky Janů a Vondra s problémy dostal míč mimo bránu. Hosté měli tlak, ale byli bezzubí a do šancí se nedostávali. V 70. minutě na druhé straně napřáhl Doležal a propálil Chrásta – 3:0. V 79. minutě centr od Janů padl na břevno. Hosté dohrávali zápas v křeči a domácí po zásluze berou tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Michal Fejt (hráč): Pro nás strašně důležité body, už jsme to potřebovali. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Ale je to jenom dílčí krok k záchraně, musíme dál makat a rvát se o každý bod.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): První půle byla z naší strany hrozná. Nevím, kdy jindy by se mělo bojovat na sto procent než v tomhle zápase, ale klukům do hlav nevidím a každý si to v ní musí srovnat sám. Každopádně jsme domácím cestu ke třem bodům usnadnili. Po přestávce klukům nelze upřít snahu, ale provázela ji bezradnost a křeč. Teď je otázkou, jak naložit se zbytkem sezóny.



Sestavy


SK Kostelec
M. Vondra [-] - J. Hájek [-] (67. M. Smejkal [-] ) , O. Kapusta [-] (80. L. Pirožek [-] ) , P. Tomášek [-] , M. Votava [-] , D. Doležal [-] , M. Sekan [-] , V. Lukšů [-] (73. M. Sova [-] ) , D. Hrubeš [-] (80. N. Semykras [-] ) , M. Fejt [-] , J. Šmahel [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , J. Liška [-] , Š. Peňáz [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (60. M. Šacl [-] ) , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (60. M. Šoustar [-] ) , V. Hudák [-] , J. Janů [-]

ŽK: 64. J. Šmahel , 73. O. Kapusta - 43. Z. Starý , 77. M. Šacl .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - MACH ING. Josef, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Holoubek
Tip experta: výhra domácích

1:0 - záchranářský souboj rozhodne domácí prostředí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza