4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice se po pauze rozstřílely


Branky


58. R. Strašák (p.) , 65. J. Tesař , 83. R. Strašák , 90. J. Tesař - 13. A. Kabátek
0

Střelecky skvěle zvládnutým druhým poločasem se zaskvěli fotbalisté Rapotic, kteří z anglického týdne vydolovali šest bodů a odskočili svým konkurentům v boji o sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralice dokázaly vyhrát první poločas

Rapotice se zvládnutou středeční dohrávkou odpoutaly z poslední pozice a případnou výhrou by se bodově dotáhly na hosty z Kralic, kteří naopak svoji předehrávku v Mohelně nezvládly. Rapoticím se navíc probudil jejich nejlepší střelec Milan Laš s aktuálním počtem dvanácti gólů. Rapotice vstupovaly do derby s Kralicemi opět se změnami v sestavě a na jejich hře to bylo v úvodu prvního poločasu znát. Kralice hrály jednoduše a snažily se nakopávanými míči překonat domácí obranu. Když to nešlo vzduchem, tak zkusili hosté akci po zemi, na jejímž konci byl ve 13. minutě úspěšný střelec Aleš Kabátek 0:1. Vstřelená branka hosty nakopla a vytvořili si ještě jednu dobrou příležitost, ale střelu hostujícího útočníka zlikvidoval Petr Matoušek, který nastoupil v brance domácích a podával velmi dobrý výkon. Rapotice nebyly bez šancí. Dobrou možnost měl ve 23. minutě Milan Laš, ale branku těsně minul. Z dobré pozice o několik minut později zakončoval Strašák, ale ani ten nebyl úspěšný. 

Strašák a Tesař se postarali o obrat v zápase

Ve druhé půli se obraz hry změnil. Hosté se více zatáhli a soustředili se pouze na defenzivu a brejky. Výsledkem tlaku domácích byla penalta v 58. minutě, kterou s přehledem proměnil Radim Strašák 1:1. Domácí tato branka povzbudila a nemuselo se dlouho čekat na další. K odraženému míči se ve vápně dostal Josef Tesař a se štěstím jej přes několik blokujících hráčů protlačil do sítě 2:1. Bohužel pro domácí přišlo v 65. minutě vyloučení Slaného po druhé žluté kartě. Kralice vycítily šanci, ale jejich převaha byla spíše platonická. Rapotice skvěle bránily a hostům nedovolovaly téměř nic. Naopak dokázaly hostující obranu potrápit rychlými protiútoky. Na další dvě branky si museli diváci počkat až do závěrečné desetiminutovky, kdy se prosadil nejprve v 83. minutě opět Radim Strašák 3:1, a pak také v poslední minutě Josef Tesař 4:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V úvodu zápasu se opět projevily časté změny v naší sestavě. Dva hráči ze základu nestihli začátek utkání, proto jsme museli improvizovat. Jsem rád, že se nám nakonec podařilo utkání ve druhé půli otočit. Velmi dobře jsme zvládli také hru v oslabení po zbytečném vyloučení Slaného. Pro nás jsou to velmi cenné tři body, které nás posunuly do klidnějších vod tabulky.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Fotbal se nehraje na 45 minut, ale 90. Soupeři jsme nechali v druhé půli příliš volného prostoru.



Sestavy


FC Rapotice B
P. Matoušek [-] - A. Kolařík [-] (38. J. Tesař [-] ) , L. Man [-] , M. Pavlíček [-] , D. Slaný [-] - P. Horák [-] (60. P. Císař [-] ) , M. Dobeš [-] , K. Kovařík [-] , P. Opálka [-] - R. Strašák [-] , M. Laš [-]

FC Kralice n.Oslavou
M. Rous [-] - M. Břoušek [-] (65. M. Dymáček [-] ) , J. Chadim [-] , A. Krčál [-] , T. Chadim [-] - P. Němec [-] , A. Kabátek [-] , M. Tomek [-] , M. Široký [-] - J. Kopeček [-] , D. Janoušek [-] (85. V. Zigmund [-] )

ŽK: 50. D. Slaný - 40. A. Krčál . ČK: 65. D. Slaný .
Hráči zápasu: P. Matoušek , R. Strašák , J. Tesař - P. Němec .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.