Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma padla. Vybraly ji Přibyslavice


0

Přibyslavice zajížděly tento víkend na půdu silné Rokytnice. Domácí se před zápasem nacházeli na třetím místě tabulky a po pětigólovém nášupu z minulého kola, kdy jasně porazili Rudíkov šli do zápasu jako favorit. Hosté ale dokázaly překvapit, a přestože v úvodu utkání prohrávali, tak zápas otočili a připisují si druhou výhru v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Do začátku utkání vstoupili lépe domácí. Po rohu Přibyslavic jeden z domácích hráčů odhlavičkoval balón z vápna, do rychlého brejku se dostal Váhila, který sprintem potáhl balón a šanci dva na jednoho vyřešil přihrávkou Jičinskému, který už měl snadnou úlohu dopravit míč za záda Svobody. Přibyslavice se ale bleskově vrátili do zápasu. V 18. minutě zahrávali další rohový kop. Domácí opět odhlavičkovali, ovšem pouze k Čejkovi a ten prudkou ránou za přispěním teče vyrovnal. Hosté se dostali do vedení ještě před odchodem do kabin. Centr z boku Palát nasměroval do břevna, odkud se balón odrazil ke Karafiátovi a ten hlavou zvýšil na 2:1.

Přibyslavice přidaly ještě dvě branky

Na začátku druhého poločasu byla aktivnější Rokytnice, šance Jičinského ale skončila vedle tyče. V 57. minutě se dostali ke slovu opět hráči hostí. Konkrétně Kučera, který po krásně individuální akci prošel přes beky domácích a vyslal míč na druhou stranu Štěpničkovi, který uklízel do prázdné brány - 1:3. Domácí obránce Kašpar měl dvě příležitosti se zápasem něco udělat, ale dvě zmařené veliké šance a tyč jen dokmuntovaly mizernou produktivitu v koncovce Rokytnice. V závěru utkání se ještě domácí snažili s výsledkem něco udělat, otevřeli hru a toho využili v poslední minutě hosté. Jiří Karafiát všem utekl a svým druhým gólem v utkání pečetil skóre na 1:4.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vlašín - trenér 1. SK Rokytnice n.R.: Je to pro nás ztráta a představovali jsme si to úplně jinak. I když jsme šli do vedení, tak mi přišlo, že už od rozcvičky bylo všechno špatně. Balony nám uskakovaly a dělali jsme spoustu chyb. Hosté vyhrály zaslouženě.

TJ Sokol Přibyslavice
Vít Šimeček - TJ Sokol Přibyslavice: Hned od začátku kluci nastoupili s vírou zvítězit, makali, bojovali a myslím si, že jsme soupeře zaskočili rozestavením na hřišti. Tentokrát jsem byl hodně spokojený s nasazením i hrou. Myslím si, že to vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - D. Kašpar [-] , T. Polovčík [-] (80. M. Štork [-] ) , P. Široký [-] , O. Dalecký [-] - J. Syrový [-] (87. J. Veleba [-] ) , M. Vahila [-] , R. Ferkl [-] (30. J. Herbrych [-] ) , R. Sochna [-] , J. Bartejs [-] (63. R. Šulc [-] ) - M. Jičinský [-]

TJ Sokol Přibyslavice
K. Svoboda [-] - I. Samek [-] , L. Matějek [-] , M. Čejka [-] , J. Kolman [-] (73. R. John [-] ) - V. Štěpnička [-] (80. Z. Štveráček [-] ) , R. Kučera [-] (90. R. Jež [-] ) , P. Petz [-] , J. Karafiát [-] , V. Škorpík [-] - A. Palát [-] -

ŽK: 40. V. Škorpík , 50. M. Čejka , 52. A. Palát .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - CARDA Ludvík, ZIMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.