Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec deklasoval Přibyslavice


Branky


25. O. Vrba , 37. J. Holoubek (p.) , 56. J. Holoubek , 58. P. Matějek , 82. M. Mrňa , 86. F. Komárek - 18. J. Karafiát
0

Suverénní jízda. Tak by se dala zatím popsat forma lídra Okresního přeboru ze Studence, který i nadále neztatil ani bod a po vysoké výhře 6:1 nad Přibyslavicemi vévodí tabulce. Přibyslavice se po této prohře posunuly na 11. místo a nepříjemně se přiblížily sestupovým pozicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslavice domácí zaskočily

Bez ztráty kytičky zatím proplouvá Studenec Okresním přeborem a v cestě mu nyní stály Přibyslavice. Hostům se vydařil úvod zápasu a dostali se po chvíli do vedení. Domácí Holoubek trefil v dobré pozici pouze tyč a hned na to se Přibyslavice řítily do brejku, který zakončil Jiří Karafiát - 0:1. Domácí gól na chvíli zaskočil a hosté byli lepším týmem. Ondřej Vrba však ve 25 minutě po centru z boku hlavou vyrovnal a pokropil Studenec živou vodou. Od té doby lídr ukazoval proč je na prvním místě tabulky a diktoval tempo hry. Ve 37. minutě šel Pavel Matějek sám na Kadlece, který mu podrazil nohy a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Na místo, odkud Antonín Panenka rozhodl finále svým legendárním vršovickým dloubákem, si postavil míč Jan Holoubek a poslal svůj tým do vedení. Diváci už v prvním poločase víc neviděli a mohli si v klidu vychutnat klobásu a pívo. 

 

 

Síla Studence se ve druhé půli ukázala

Hosté do druhého poločasu vstoupili s cílem nepříznivý výsledek otočit, ale Studenec ukazoval, že je právem na prvním místě a zápas měl pod kontrolou. V 56. minutě zvýšil Jan Holoubek na 3:1 a dodal domácím potřebný klid. O dvě minuty později se do otevřené obrany hostí řítil Matějek a svůj samostatný nájezd proměnil - 4:1. Deset minut před koncem se mohl radovat z gólu Mrňa, který využil nahrávku pod sebe na velké vápno a střelou k tyči překonal Kadlece. Z trestného kopu se ještě v 86. minutě trefil František Komárek a pečetil skóre na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Josef Čonka - trenér TJ Sokol Studenec: Na začátku nám chvíli trvalo, než jsme se rozkoukali a z toho pramenil i vedoucí gól Přibyslavic. Pak jsme se ale zvedli a vyhráli jsme zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - T. Nejedlý [-] , M. Dufek [-] - K. Mrňa [-] (89. M. Nováček [-] ) , J. Holoubek [-] (72. F. Komárek [-] ) , O. Vrba [-] (82. M. Kryštof [-] ) , M. Mrňa [-] - J. Strnad [-] , J. Buršík [-] (66. P. Rousek [-] ) - P. Matějek [-] (71. P. Dufek [-] ) , V. Kučerňák [-]

TJ Sokol Přibyslavice
P. Kadlec [-] - I. Samek [-] (68. R. John [-] ) , L. Matějek [-] (62. V. Carda [-] ) , M. Karafiát [-] , J. Skrobikowski [-] , J. Kolman [-] , M. Čejka [-] - V. Škorpík [-] , J. Karafiát [-] (70. Z. Štveráček [-] ) , L. Petrilák [-] - A. Palát [-]

ŽK: 89. P. Dufek - 23. I. Samek , 30. L. Petrilák , 37. P. Kadlec , 73. A. Palát . ČK: 85. L. Petrilák .
Místo: Studenec. Počet diváků: 88. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - KALINA Oldřich, JURKA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.