0:5
(0:5)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč smetla Přibyslavice a po mizerném úvodu sezóny se usadila ve středu tabulky


Branky


0

Další duel 9.kola Okresního přeboru se odehrál v Přibyslavicíh, kam přijela zvedající se Stařeč. Domácí v týdnu přišli o trenéra Víta Šimečka, který se rozhodl věnovat rodině. Výsledky Přibyslavic jsou zatím za očekáváním a duel se Stařečí měl špatnou sérii zlomit. Ovšem hosté ukázali, že výhra 3:0 z minulého kola nebyla náhodná a zápas rozhodli pěti góly už před odchodem do kabin. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v první půli

Zápas byl od první minuty jasně v režii hostů. Gólový účet otevřel v 19. minutě Marek Pislcajk, který si zpracoval centr z boku a střelou k tyči nedal Kadlecovi v bráně Přibyslavic šanci. Pět minut na to si vzal Dominik Kašiar míč, zpoza vápna vystřelil a domácí obránce změnil něšťastně dráhu letu do proti pohybu domácího brankáře - 0:2. Stařeč byla k nezastavení, což dokumentoval dalším gólem Marek Bříza. Ve svém samostatném úniku obešel dva hráče a tváří v tvář Kadlecovi nedal šanci. Ve 38. minutě nahrával výborně hrající Marek Pislcajk Zejdovi, který hlavou zvýšil na 4:0. Domácí nevěděli, kde jim hlava stojí a Stařeč jim stihla uštědřit pověstného "bůra" ještě před odchodem do kabin. Psala se 45. minuta, Zejda z dálky napřáhl a jeho rána rozvlnila síť domácí brány - 0:5.

 

Šanci dostali náhradníci

Druhý poločas se odehrával ve znamení toho prvního. Domácí byli po celý zápas neškodní a nevypracovali si jedinou vážnější šanci, která by stála za zmínku. Hostující kouč Václav Polák se rozhodl pošetřit své opory a dal příležitost všem náhradníkům. Hra zákonitě trochu opadla, ale přesto si Stařeč vypracovala několik šancí. Pislcajk mohl svůj výkon korunovat hattrickem, ale jeho dva pokusy skončily pouze na tyči. Bříza byl zase sám před brankářem domácích, ale podruhé už ho překonat nedokázal. Stařeč si odvezla z půdy Přibyslavic cenné tři body a stoupá tabulkou vzhůru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér TJ Sokol Stařeč: Hráli jsme výborný fotbal a domácí jsme doslova převálcovali. Musím pochválit celý tým. Říkali jsme si, že bod by byl dobrý a nakonec máme tři po takto skvělém výsledku.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
P. Kadlec [-] - M. Karafiát [-] , L. Matějek [-] , R. John [-] , V. Carda [-] - P. Masopust [-] (67. M. Molák [-] ) , A. Palát [-] , V. Škorpík [-] , P. Veselý [-] - P. Petz [-] , Z. Štveráček [-] -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] (69. S. Jahoda [-] ) , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] (53. R. Linhart [-] ) , D. Kašiár [-] (66. M. Stonáček [-] ) , J. Rambousek [-] (72. V. Smejkal [-] ) , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 19. M. Karafiát .
Hráči zápasu: J. Zejda , M. Bříza , M. Pislcajk .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAAR Michal - KLINER Jan, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.