0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Blatnici gól nepadl a Studenec ztrácí první body v sezóně


Branky


0

Suverénní jízda Studence, který dosud neztratil ani bod je u konce. Prvním sokem mu byla Blatnice, která potvrdila, že z jejího stadionu se body vozí jen velmi těžko a uhrála bezbrankovou remízu. Domácí tak nadále zůstávají na 5. místě v tabulce a Studenec čeká na výsledky svých pronásledovatelů, kteří mají možnost snížit náskok lídra Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě střely z dálky nabídl první poločas

Úvodní pětačtyřicetiminutovka nenabídla takový fotbal, jaký by si asi leckterý divák při pohledu na umístění obou soupeřů v tabulce představoval. Hra se odehrávala především ve středu hřiště a zdobilo jí spoustu nepřesnotí. Studenec nepředstavoval ten obávaný "válec" a nikomu z jeho hráčů se příliš nedařilo. V prvním poločase stojí za zmínku akorát dva pokusy z dálky. První měl na starost Holoubek, jeho trefa ale skončila těsně vedle Holíkovy brány. S druhou ránou, kterou vyslal Buršík si domácí brankář poradil. Domácí zahrozili párkrát z brejku, ale hostující obrana stihla vše včas vyřešit. 

Největší šanci zmařil Rousek

Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního. Optickou převahu měli možná více hosté, ale Horkého překonat nedokázali. Největší šance v utkání se zrodila v 75. minutě. Pavel Rousek dostal přihrávku za obranu od Jana Holoubka a objevil se tváří v tvář bránkáři Blatnice. Jeho zakončení ale chyběla chladnější hlava a svůj pokus namířil nad břevno. To bylo ze zápasu všechno a Blatnice si může jako první připsat alespoň částečný skalp aktuálního lídra Okresního přeboru. Zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Josef Čonka - trenér TJ Sokol Studenec: V tomto zápase nám nešlo vůbec nic. Přihrávky se nám nedařily, do zakončení jsme se moc nedostávali, zkrátka nic nám nevycházelo. Všechny první ztráta bodů samozřejmě mrzí, ale nevěšíme hlavy, jednou to přijít muselo.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] , M. Doležal [-] , M. Buďa [-] - D. Lojka [-] , M. Prokeš [-] , T. Cech [-] , M. Trnka [-] - M. Sova [-] (85. D. Pokorný [-] ) , J. Šimek [-] (76. M. Šabatka [-] ) -

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Dufek [-] , T. Nejedlý [-] (86. M. Tretera [-] ) - P. Rousek [-] , M. Mrňa [-] , M. Nováček [-] , J. Holoubek [-] , O. Vrba [-] - J. Buršík [-] , F. Komárek [-] (71. P. Dufek [-] ) , J. Strnad [-]

ŽK: 44. J. Holoubek , 67. J. Buršík .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 122. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - RYGL Luboš, PIKART David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.