3:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč remizovala v divokém zápase s Blatnicí


Branky


67. J. Zejda , 74. D. Kašiár , 80. M. Pislcajk - 12. M. Sova , 18. M. Trnka , 61. M. Prokeš
0

V rámci 10. kole Okresního přeboru se ve Stařeči představila SK Blatnice, která byla před zápasem na 5. místě. Domácí se poslední dobou zvedají a díky poslední vysoké výhře nad Přibyslavicemi 5:0 se pohybují okolo středu tabulky. Po 60ti minutách hry to vypadalo, že si Blatnice odveze všechny tři body, ale divoká koncovka domácích zajistila dělbu bodů pro oba týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Blatnice

Od úvodního hvizdu byli aktivnější domácí a snažili se ohrožovat Holíkovu bránu. Selhávali ale díky nepřesnosti ve finální fázi. Hosté se probudili po dvanácti minutách hry, když domácí obrana nezachytila dlouhý balón za obranu a Milan Sova po samostatném úniku otevřel gólový účet utkání. V 18. minutě využil třetí roh za sebou blatnický Michal Trnka a rozvlnil síť za zády Dominika Obůrky. Domácí byli jako opaření a dostat se z nepříznivé situace mohli ještě před odchodem do kabin díky šancím Pislcajka, Vodičky nebo Ježka, ale ani jeden Holíka nepřekonal. Pro Stařeč to před druhým poločasem vůbec nevypadalo dobře, protože kapitán týmu Otto Mařan byl nucen ve 42. minutě pro zranění střídat. 

Neuvěřitelný finiš domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 60. minutě se ujali vedení 3:0 díky trefě Michala Prokeše. Většina přítomných už si myslela, že se zápas pouze dohraje, ale domácí ukázali velikou vnitřní sílu a děly se věci.  V 67. minutě přihrál Dominik Kašiar Zejdovi, který z 20ti metrů napřáhl a snížil na 1:3. Jenom o 7 minut později vykřesá naději všem příznivcům opět Kašiar, z hranice velkého vápna napřáhl a rozvlnil síť za Holíkovými zády. Fanoušci hnali domácí hráče dopředu a dočkali se toho, na co nikdo v 60. minutě ani nepomyslel. Výborně hrající Kašiar si pohrál s hostujícími obránci, vyslal na bránu jedovatou střelu, kterou Holík jen vyrazil před sebe a důraz Marka Pislcajka rozhodl o tom, že utkání skončí nerozhodně, 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér TJ Sokol Stařeč: Hosté nás ze začátku začali zlobit a brzy jsme prohrávali 2:0. V kabině bylo dusno, ale hned na začátku druhého poločasu jsme opět inkasovali. Pak jsme se ale zvedli, hráli jsme naši hru a zaslouženě vyrovnali. Remíza je podle mě spravedlivá.

SK Blatnice
Jiří Trnka - trenér SK Blatnice: Je škoda, že jsme přišli o vítězství, protože vedení 3:0 bychom měli udržet.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] (42. M. Pysk [-] ) , D. Kašiár [-] (87. R. Linhart [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] (72. S. Jahoda [-] ) , L. Lauš [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] , M. Doležal [-] - D. Lojka [-] , M. Prokeš [-] , T. Cech [-] (78. J. Trnka [-] ) , M. Buďa [-] , M. Trnka [-] - M. Sova [-] (88. M. Šabatka [-] ) , J. Šimek [-] (46. M. Foltýn [-] ) -

ŽK: 69. J. Rambousek .
Hráči zápasu: D. Kašiár - M. Sova .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováček Ivo - CARDA Ludvík, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.