0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky daly Blatnici venku bůra


Branky


4. J. Brabec , 33. R. Ryšavý , 60. J. Ježek , 67. J. Brabec (p.) , 86. J. Brabec
0

V sobotu se v 14.30 předsavily na hřišti Blatnice SK Huhtamaki Okříšky B. Blatnice je doma velice silná a aktuálně se pohybuje v lepší polovině tabulky. Hosté mají v poslední době formu jako hrom a ze čtyř zápasů získali plný počet bodů. V zápase řádil zejména Jan Brabec, který hattrickem pomohl svému týmu k vysoké výhře 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okříšky šly brzy do vedení

Okříšky nastoupily do zápasu poprvé bez starších, zkušenějších hráčů a dravému mládí jakoby narostla křídla. Od úvodních minut na Blatnici vlétli a hned po 4. minutách rozvlnil síť po přiťuknutí Večeři nekompromisní bombou Jan Brabec. Kdyby světelná tabule po dvaceti minutách ukazovala výsledek 0:5, nikdo by se nemohl divit. Domácí působili zkřiknutě a prezentovali se nepřesným fotbalem, čehož mladíci z Okříšek dokonale využívali. Ve 33. minutě přišel druhý zásah. Ryšavý se uvolnil na levé straně, postupoval sám na brankáře a střelou k tyči rozvlnil síť za zády Holíka. V poločase odcházeli do kabin šťastnější hosté.

 

 

Vyloučení Jeřábka

Hned po pěti minutách druhého poločasu vysvitla naděje pro domácí. Hostující obránce Jan Jeřábek nešťastně trefil místo balónu břicho útočníka domácích a rozhodčí Maar poslal domácí do 40ti minutové přesilovky. Domácím ani toto však vůbec nepomohlo a s aktivní hrou Okříšek si vůbec nevědělo rady. V 60. minutě se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna Jaromír Ježek a střelou do šibenice takřka zajistil svému týmu tři body. V 67. minutě ještě zvýšil na 4:0 Brabec, když z penaltového puntíku nadvakrát překonal Holíka a v 86. minutě slavil hattrick po krásném přehození gólmana z 25ti metrů. Blatnice tak před svými fanoušky obdržela ostudný debakl 0:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Jiří Trnka - trenér SK Blatnice: Z naší strany to byla naprostá katastrofa, možná nejhorší zápas za posledních 5 let. Nesedl nám asi styl hry, se kterým Okříšky přijely. Vysunuli obranu a my jsme se nebyli schopni prokombinovat, takže jsme museli nakopávat míče a hráli zase oni. Výsledek je naprosto spravedlivý.

SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Dokulil - trenér SK Huhtamaki Okříšky B: Vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Naše poslední výsledky se podle mého názoru odvíjí od toho, že už nechodí moc kluků z áčka a nám se ustálila sestava. Kluci spolu víc hrají a daří se jim.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] , M. Doležal [-] - D. Lojka [-] , M. Prokeš [-] , T. Cech [-] , M. Buďa [-] , M. Trnka [-] , M. Šabatka [-] (46. M. Šabatka [-] ) - J. Šimek [-] (58. D. Pokorný [-] ) -

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - M. Kšír [-] , Z. Ryšavý [-] , J. Jeřábek [-] , R. Dokulil [-] - F. Rampír [-] (76. L. Mareček [-] ) , K. Vostal [-] , J. Ježek [-] , R. Ryšavý [-] - J. Brabec [-] , M. Večeřa [-] -

ČK: 50. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: R. Dokulil , J. Brabec , F. Rampír .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAAR Michal - VRZAL Vlastimil, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.