J. Musil 40.
1:1
(1:1)
39. L. Tomšíček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice remizovala v Náměšti


Branky


40. J. Musil - 39. L. Tomšíček (p.)
0

Náměšť, která v posledním kole deklasovala Přibyslavice, hostila v nedělním odpoledni v rámci 12. kola na svém hřišti SK Blatnici. Oba týmy v tomto souboji vstřelili po jednom gólu a body si rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během minuty

V zápase Náměště s Blatnicí se diváci pěknými akcemi příliš neohřáli. Oba týmy si vyprodukovaly jenom minimum šancí a byl k vidění spíše bojovný fotbal, než že by hráči diváky pobavili pěknou akcí. Po diskutabilní situaci z 39. minuty, kdy si všichni na stadionu mysleli, že bude pískán ofsajd, běžel sám na bránu Trnka a domácí brankář Pokorný ho sestřelil k zemi. Rozhodčí zapískal, ukázal na značku pokutového kopu a Blatnice měla možnost dostat se do vedení. Penalty se ujmul Libor Tomšíček a poslal hosty do vedení. Ani ne po dvou minutách náměšť zahrávala rohový kop. Eliáš zakroutil balón přímo na hlavu Musila a ten vyrovnal ranou pod břevno. Do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

 

 

 

Blatnici zabránila ve výhře tyč

Ve druhé půli se toho příliš nedělo a byl k vidění opět vyrovnaný zápas, kerý se odehrával spíše mezi vápny. V ochozech to jenom zahučelo v 60. minutě, když napřáhl z 30ti metrů Juřena, ale jeho pokus skončil těsně vedle Kolíkovy svatyně. V 80. minutě zase stáli všichni svatí při brankáři domácích, který si zřejmě dobře postavil tyče, když jednu z nich rozezvučnil pokus Lojky zpoza vápna. Ve druhé půli diváci žádný gól už neviděli, a tak se oba týmy rozešli smírně po remíze 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohuslav Veverka - trenér: Blatnice byla sice spokojená, ale pro nás je to ztráta, protože těch bodů máme hrozně málo.

SK Blatnice
Jiří Trnka - trenér: Ohlasy připravujeme..



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Musil [-] , M. Bukáček [-] , R. Juřena [-] (61. M. Křivánek [-] ) , Z. Jonák [-] , J. Eliáš [-] , P. Blažek [-] (74. M. Lokaj [-] ) , V. Kopuletý [-] , B. Nekuda [-] (58. M. Veselý [-] ) , L. Vrba [-] , M. Anna [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Sova [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] , M. Buďa [-] (33. T. Cech [-] ) , M. Prokeš [-] , M. Karásek [-] , M. Doležal [-] , L. Tomšíček [-] , M. Foltýn [-] (78. J. Šimek [-] )

ŽK: 32. J. Musil , 88. Z. Jonák , 90. J. Mucha - 34. T. Cech , 34. M. Sova , 86. M. Chocholouš , 86. J. Trnka , 87. D. Lojka .
Místo: Vícenice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - PIKART David, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.