3:2
(2:1)
16. J. Anděl (p.)
72. M. Kvapil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2022 17:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel zvítězil s Jemnickem B v nastavení


Branky


7. O. Věžník , 30. D. Šubert , 90. F. Dvořák - 16. J. Anděl (p.) , 72. M. Kvapil
8

V posledním zápase sezóny si Pyšel připsal proti oslabenému Jemnicku B vydřenou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

V posledním zápase sezóny přivítal poslední Pyšel rezervu Jemnicka B. V minulém kole Pyšel nedokázal na půdě Radotic vstřelit gól, a proto také podlehl 2:0. Jemnicko B pak remizoval s Rapoticemi B 3:3, když dokázalo smazat tří gólové manko. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Hosté nastoupili do zápasu velice oslabení, když mušlí odehrát celé utkání o deseti lidech. A domácí tým toho brzy využil, když je poslal do vedení v 7. minutě Ondřej Věžník - 1:0. Ale hosté statečně bojovali a v 16. minutě dokonce vybojovali pokutový kop, který proměnil hostující kanonýr Jiří Anděl - 1:1. Zápas tak mohl začít odznovu. Pyšel však chtěl odcházet do kabin s vedením, což se jim nakonec podařilo ve 30. minutě Danielem Šubertem. Domácí tak vedli 2:1 a měli tak šancí opustit poslední příčku. 

Domácí vyhráli brankou v nastavení

Ten kdo si myslel, že hosté fyzicky odpadnou a domácí získají brzy náskok, tak se musel splést. V 72. minutě totiž zaskočil domácí obranu Martin Kvapil a bylo vyrovnáno na 2:2. Domácí pak v nrvózním závěru nakonec hosty udolali když se v 90. minutě stal hrdinou zápasu Filip Dvořák a dal ještě Pyšelu malou naději na záchranu v soutěži po výhře 3:2.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Šubert [-] , J. Hejátko [-] - D. Kupský [-] , F. Dvořák [-] - M. Šabacký [-] - L. Tůma [-] , D. Moudrý [-] (69. J. Čapo [-] ) , O. Věžník [-] (59. A. Fila [-] ) , D. Šabacký [-] , F. Demel [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , M. Kvapil [-] , J. Kolář [-] , J. Kakur [-] , J. Kalášek [-] , R. Komenda [-] , T. Nekula [-] , Z. Bártů [-]

ŽK: 90. F. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Šubert - T. Nekula .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - LIUSIK Dmytro, ADAMENKO Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k tomu, že Třebenice jedou do Okříšek a Kouty B do Čáslavic, tak tady se nedá očekávat že by zvítězili. Pyšel má v případě vítězství obrovskou šanci k záchraně. A věřím, že v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích