3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice porazily Třebenice


Branky


7

Fotbalisté Radotic si na svém hřišti připsali proti Třebenicím těsnou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Radotice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebenic. Třebenice si v minulém kole připsaly důležitou výhru protí Pyšelu, když v záchranářském zápase porazily svého soupeře jasně 5:1 a opustily prozatím sestupové příčky. Také Radotice v minulém kole slavily výhru, a to také na hřišti sestupem ohrožených Koutech B v poměru 2:4. Na podzim se radovaly z těsné výhry 4:3 Radotice. Zápas se hrál za chladného fotbalového počasí. Začátek zápasu přinesl zajímavou podívanou. Do vedení se trochu překvapivě dostali hosté, kteří potřebují každý bod. V 10. minutě jim k tomu dopomohlradotický Václav Vyhnálek, který mířil do vlastní sítě - 0:1. Domácí celek ale brzy vyrovnal, když se v 17. minutě trefil Martin Jeleček - 1:1. A za dvě minuty se již skóre překlopilo na domácí stranu, když se do střelecké listiny zapsal Martin Habich. Poté se střelci zasekl, což platilo do konce prvního poločasu. Zápas byl tak nadále zcela otevřen. 

Domácí urvali výhru

Ve druhém poločase se nejprve prosadili hosté, za které se trefil Ladislav Štveráček a bylo vyrovnáno - 2:2. Domácí ale nakonec strhli vítězství na svoji stranu, když rozhodl o výhře domácích v 74. minutě Roman Vlček - 3:2.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Sevelda [-] (71. M. Tobolka [-] ) , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] - - M. Jeleček [-] , R. Vlček [-] , J. Vyhnálek [-] , V. Vyhnálek [-] , S. Michal [-] (46. M. Liška [-] ) , L. Sevelda [-] , M. Komenda [-] (47. D. Kincl [-] )

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Filipec [-] , L. Štveráček [-] , J. Fiala [-] , O. Svoboda [-] (35. M. Ondráček [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Čermák [-] , F. Rymeš [-] , P. Vrbka [-]

ŽK: 61. D. Kincl .
Hráči zápasu: Z. Kapinus - L. Štveráček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - NEVĚČNÝ Jan (N), FIALA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Třebenice potřebují body jako sůl, zato Radoticím o nic nejde. Dávám na výhru Třebenic.