M. Kincl 27. (vl.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice si vezou z Jemnicka B


Branky


27. M. Kincl (vl.) - 21. M. Jeleček , 38. M. Liška , 48. M. Habich (p.)
7

Fotbalisté Radotic vybojovaly na hřišti Jemnicka B  tři body za výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

Jemnicko B přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Radotic. Oba týmy si v minulém kole připsaly rozdílné výsledky. Jemnicko B si v zápase dvou týmů z dolní části tabulky, připsaly jasnou výhru 4:0 na půdě posledních Třebenic. Naopak fotbalisté Radotic dostali na svém hřišti výprask s rezervním týmem z Rapotic, kterému podlehly vysoko 6:1. Takže na půdě Jemnicka měly co napravovat. Na podzim zvítězily Radotice 3:0, takže Jemnicko mělo svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu začal vzájemnou oťukávanou a až po dvaceti minutách začaly padat první branky. Jako první se prosadili hosté, když se trefil ve 21. minutě Martin Jeleček - 0:1. Ve 27. minutě se hosté postarali o další trefu, ale tentokrát do vlastní sítě a to zásluhou Martina Kincla - 1:1. Hosté ale do konce poločasu opět šli zásluhou Martina Lišky do vedení 1:2.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí toužili po změně stran po vyrovnávací brance, ale ve 48. minutě přišel pravý opak, když si hosté vybojovali pokutový kop, který pak proměnil Martin Habich - 1:3. To byl nakonec také poslední gólový zápis a hosté si odvezli do Radotic všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Celý zápas jsme herně měli navrch, ale chyběli nám finální přihrávky. Soupeř měl více šancí a dokázal je i proměnit.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Gardoň [-] (36. J. Svoboda [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Sevelda [-] (58. Z. Koutný [-] ) , R. Komenda [-] , D. Smetana [-] , Z. Bártů [-] , T. Nekula [-] , M. Hošek [-] , O. Tesař [-] , K. Tesař [-]

TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] - M. Tobolka [-] (87. M. Tomek [-] ) , M. Habich [-] , M. Kincl [-] (72. J. Vyhnálek [-] ) , M. Jeleček [-] - A. Mrkva [-] (72. S. Michal [-] ) - M. Liška [-] (90. L. Sevelda [-] ) , D. Kincl [-]

ŽK: 67. K. Tesař - 24. M. Liška .
Hráči zápasu: J. Kalášek - M. Habich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - KINCL Pavel (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Jemnice naváže na výhru z Třebenic a v tomto utkání zvítězí.