0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vydřely výhru ve Studenci


Branky


10

V posledním zápase sezóny si Studenec připsal proti Myslibořicím předpokládanou porážku, ikdyž dlouho svému soupeři odolávají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí nastoupili v posledním utkání v neúplné sestavě. Hosté zahájili utkání obléháním domácí brány. Už ve 2 minutě měli hosté autové vhazování, míč letěl až do malého vápna - hlavička útočníka lízla pouze tyč brány. Po dalších šancí hostů byla odpískaná penalta pro hosty. Míč si postavil Šoustal. Umístěnou střelu k tyči bravůrně vyrazil Hájek. Následná hra se značně vyrovnala.   

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

V 50. minutě po druhé žluté kartě byl vyloučen  Pavel Vejvoda z Myslibořic a hosté tak museli skoro celý druhý poločas dohrávat o desíti hráčích.. Hra se vyrovnala, ale více šancí měli hosté. V závěru utkání se zdálo, že domácí šáhnou na vítězství, následovala chyba domácí obrany. Hosté ji potrestali a vstřelili vítězný gól. v 80. minutě  Jan Fňukal a uchoval hostům ještě šanci na postup. 



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: V posledním zápase sezóny jsme jeli do Studence a v případě výhry pořád živili naději na celkové vítězství v soutěži. Začali jsme velice dobře, ale netrefili prázdnou branku, orazítkovali břevno, neproměnili penaltu a nedali samostatný nájezd, aby toho nebylo málo, tak jsme se ještě na začátku druhého poločasu nechali vyloučit a dohrávali v 10, přesto jsme v sobě našli sílu a zásluhou Honzy Fňukala přece jen 3 body ze Studence dovezli. Teď už nám nezbývá nic jiného než věřit Hartvikovicím, že v MB vyhrají..



Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Kříž [-] (83. V. Kučerňák [-] ) , J. Nováček [-] , P. Rousek [-] , J. Čonka [-] (55. T. Nejedlý [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , L. Matějek [-]

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - V. Čapoun [-] , J. Matoušek [-] , L. Macháček [-] (69. M. Pevný [-] ) , T. Kratochvíl [-] - M. Ludvík [-] , M. Šoustal [-] , J. Horák [-] , F. Hvězda [-] (89. M. Čapoun [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] -

ŽK: 27. J. Holoubek , 43. J. Nováček , 68. K. Mrňa , 77. L. Matějek - 9. M. Šoustal , 21. J. Fňukal , 48. P. Vejvoda , 69. F. Hvězda . ČK: 50. P. Vejvoda .
Hráči zápasu: P. Rousek - M. Hruška .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KRYŠTOF Radek, TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice ztratili v posledních kolech spousty bodů a postup jim asi uteče, ale zabojují a tohle kolo určitě vyhrají.

Tip: výhra hostů