Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma vítězně


Branky


10

V posledním zápase sezóny si Náměšť B připsala proti Rokytnici výhru 5:1, ikdyž v prvním poločase prohrávali 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Náměšť B přivítala na svém hřišti fotbalisty z Rokytnice. Oběma týmům se v minulém kole vůbec nedařilo. A to především, že se utkaly s prvním a druhým týmem tabulky, kteří bojují o postup do IB třídy. Rokytnice nestačila na svém hřišti na vedoucí Moravské Budějovice, kterým podlehla jasně 0:4. Náměšť B zase utrpěla debakl na půdě Myslibořic v poměru 8:1.Na podzim zvítězila Náměsť na půdě Rokytnice těsně 2:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí.Začátek utkání

přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také
šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil
konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním poločase žádná branka
nepadne, udeřili ve 41. minutě hosté a zásluhou Marka Benáčka 
šli do kabin mnohem veselejší - 0:1. Přesto měl být zápas
otevřenou partií a domácí fanoušci pevně věřili v obrat. 

Domácí nasázeli v druhé půlce bůra

Ve druhém poločase už ale kraloval domácí. Zasloužil se o to hlavně Pavel Hrobař, který ve 48., 71. a 73. minutě vsítil čistý hattrick a otočil zcela vývoj utkání ve prospěch domácího celku - 3:1. V 75. a 85. minutě ještě zvíraznil domácí dominanci v druhé půli Martin Chadim na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Závěr sezony nás bohužel nezastihl v optimálním rozpoložení, vinou zranění a jiných různých absencí jsme i před tímto zápasem počítali, zda nás bude alespoň jedenáct. Pomoct přijeli v průběhu utkání dorostenci, kteří hodinu před tím dohráli svoje utkání v Rozsochách. I přesto si myslím, že jsme neodehráli špatné utkání. Hrál se kombinační fotbal s šancemi na obou stranách. My jsme sice do druhého poločasu vstoupili s vedením 1:0, soupeř ale postupně získával převahu a posledních dvacet minut už dominoval. Rozhodly tři minuty mezi 72. a 75. minutou, kdy jsme inkasovali tři branky a bylo zápase. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - V. Kopuletý [-] (46. J. Tomek [-] ) , A. Křivánek [-] (46. T. Jabůrek [-] ) , M. Veselý [-] , P. Hrobař [-] , M. Chadim [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] (57. F. Tomek [-] ) , M. Lokaj [-] (85. M. Anna [-] ) , M. Preisner [-] , M. Štolfa [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
P. Herbrych [-] - J. Syrový [-] (63. P. Kremláček [-] ) , L. Hakl [-] , D. Píša [-] , J. Bartejs [-] , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] , M. Benáček [-] (81. O. Vacek [-] ) , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-] (46. T. Barák [-] )

Hráči zápasu: P. Hrobař .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÉVODA Jiří, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: výhra hostů

Náměšť vs. Rokytnice bývá vždy zajimavý zápas z pohledu diváka, Rokytnici trápí marodka, ale věřím svému týmu. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů