3:1
(1:1)
31. J. Hakl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma přehrály Rokytnici


Branky


10

Fotbalisté Výčapů si na svém hřišti připsali proti Rokytnici další výhru a posunuli se již na šesté místo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Výčapy přivítaly na svém hřišti Rokytnici. Oba celky hrájjí na jaře o něco lépe jak na podzim. A také výrazně zasahují svými výsledky do postupové matematiky. V posledním kole dokonce dokázaly zvítězit na hřišti vedoucích Myslibořic v poměru 2 :1 a výrazně jim zkomplikovaly cestu za postupem do Okresního přeboru. Také Rokytnice, které zaznamenaly skalp vedoucích Myslibořic zvítězily v posledním kole na svém hřišti jedinou brankou nad Hajdukem Lipník 1:0. Na podzim se oba celky rozešli smírně 2:2. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Prvních třicet minut zápasu divákům branku nenabídnul. Až přišla 31. minuta a hosty poslal do vedení Jan Hakl 0:1. Domácí tým se snažil do konce poločasu alespoň vyrovnat, což se nakonec podařilo ve 40. minutě Janu Peckovi - 1:1. Zápas tak byl zcela otevřený a diváci se tak mohli těšit na druhé dějství. 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas přinesl rozuzlení až ve své druhé polovině. V 70. minutě dokázali domácí otočit vývoj zápasu, když se střelecky prosadil Tomáš Matoušek - 2:1. Hosté se sice snažili o vyrovnání, ale v 90. minutě je dokázal ještě dorazit David Zmeškal a Výčapy tak mohly slavit další tři body. 



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér:



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , M. Kouřilek [-] (60. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Bartejs [-] , P. Hronek [-] , L. Hakl [-] , D. Píša [-] (70. M. Štork [-] ) , J. Syrový [-] (75. T. Barák [-] ) , M. Štork [-] , M. Benáček [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] (84. P. Kremláček [-] ) , R. Šoukal [-]

ŽK: 86. R. Zmeškal - 42. D. Píša .
Hráči zápasu: J. Pecka - J. Hakl .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - VÍDENSKÝ Bohumil, BARTES Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra hostů

Výčapy se na jaře hodně zvedly, sbírají body, málo inkasují, nečeká nás vůbec nic lehkého, věřím ale, že navážeme na poslední výhru a zvítězíme i v tomto zápase.