Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 14:00

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice zvítězily jasně v Horním Újezdu


Branky


86. Š. Čermák - 5. M. Neubauer , 39. J. Čech , 42. J. Čech , 62. T. Kyzlink , 72. T. Kyzlink (p.) , 88. T. Kyzlink
7

Fotbalisté Moravských Budějovic zvítězili v Horním Újezdu jasně 1:6 a dotáhli se na vedoucí Myslibořice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Ve dvacátém třetím kole přivítali domácí na svém hřišti tým Moravských Budějovic, jenž se v tabulce nacházel na druhém místě. Začátek utkání byl stanoven v sobotu na 14:00 hodin. Zápas začal pro hosty velice dobře, neboť již v páté minutě po první vážnější akci vstřelil první gól utkání M. Neubauer. Hosté hráli kombinační fotbal. Domácí se snažili překvapit rychlejším přechodem. Do šance se dostal v sedmé minutě Š. Čermák, který se dostával do dobré pozice, ale přestřelil. V šestnácté minutě tentýž domácí hráč z přímého kopu netrefil přesně. A tak zahrozili hosté v dvacáté páté minutě, ale domácí gólman V. Pavlík šanci vychytal.  Domácí pohrozili ještě hlavičkou po rohovém kopu M. Řezáčem a v pětatřicáté minutě střelou, přihrávkou A. Bartesem, a to bylo vše. Za to hosté navyšovali svůj náskok ve třicáté deváté a čtyřicáté druhé minutě zásluhou J. Čecha na 0:3. Tak skončil i první poločas.

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas hosté jasně ovládli hru. Dobře kombinovali a také proměňovali své příležitosti. V šedesáté druhé v sedmdesáté druhé minutě navýšil za hosty T. Kyzlink na 0:5 pro hosty. V osmdesáté šesté minutě korigoval čestným úspěchem za domácí Š. Čermák. Konečnou podobu v osmdesáté osmé minutě dal výsledku opět hostující T. Kyzlink, který svým třetím gólem v zápasu stanovil konečný výsledek na 1:6 pro hosty.  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Byl to z našeho pohledu hodně jednoznačný zápas pro hosty. V první půli jsme měli chvilky, kdy mohla svitnout naděje na dobrý výsledek, ale hosté svoji kombinační hrou nás zcela přejeli, zvláště pak ve druhém poločase. Hrajeme špatně a od toho se odvíjí i náš propad v tabulce. Spousta našich hráčů si může o formě, kterou kdysi měli jen zdát, pokud nějakou měli. Uvidíme, před námi jsou poslední tři kola a snad zastavíme fotbalový propadák. Soupeři gratuluji k jasnému vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
V. Pavlík [-] - L. Loucký [-] , M. Čermák [-] , T. Sigmund [-] , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řezáč [-] (46. D. Vošický [-] ) , T. Vávra [-] (71. M. Kuželka [-] ) , M. Řezáč [-] (84. O. Chichak [-] ) , A. Bartes [-] , O. Uličný [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - M. Neubauer [-] , J. Kosmák [-] , K. Svoboda [-] (62. J. Povolný [-] ) , J. Čech [-] (59. M. Premar [-] ) , M. Premar [-] (84. L. Stehlík [-] ) , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , P. Benda [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 38. L. Loucký , 72. T. Vávra - 56. J. Čech , 70. P. Benda .
Hráči zápasu: J. Čech .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: výhra hostů

Újezd nehraje vůbec špatně, mají ve svém kádru spoustu výborných fotbalistů, ale na útočnou sílu Budějic to stačit nebude.

Tip: výhra hostů