Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 14:00

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vydřely v Lipníku bod


Branky


9

Fotbalisté Myslibořic nezvítězily ani ve třetím venkovním zápase posobě, když zachraňoval bod minutu před koncem střídající Milan Pevný

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Lipníku přijely favorizované Myslibořice, které zatím vévodí celé soutěži. Myslibořice čekal již třetí zápas na soupeřově hřišti a ani v jednom nedokázal zvítězit. V minulém kole lídr soutěže remizoval na hřišti Hartvíkovic 3:3. Lipník také vybojoval jeden bod a to na půdě Horního Újezdu. Na podzim se radovaly z výhry Myslibořice 2:0. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. A hosté do zápasu vlétli s velikou chutí a ve 3. minutě je poslal vlastní odchovanec Pavel Vejvoda - 0:1. Domácí ale tato rychlá branka nezlomila a již v 11. minutě bylo zásluhou Dominika Vozára vyrovnáno - 1:1. Hosté si pak v 19. minutě vzali Michalem Šoustalem vedení zpět - 1:2. Do konce poločasu se již míč v síti nerozvlnil, a tak odcházeli do kabin spokojenější hosté, kteří tak byli blízko venkovní výhře. 

Hosté zachránili bod v závěru zápasu

Ve druhém poločase se poločase se ale gólová karta začala obracet. Nejprve se v 67. minutě trefil Vojtěch Mašeja a bylo to 2:2. No a v 71. minutě dokonal obrat Matěj Vala - 3:2. To byl pro vedoucí celek doslova šok. Přesto ještě sebraly Myslibořice síly. V 84. minutě nastoupil do zápasu střídající Milan Pevný, který se o pět minut postaral o vyrovnání - 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Hráli jsme třetí venkovní utkání v řadě a ani v jednom jsme nevyhráli. I tento zápas jsme rozehráli výborně, rychle vstřelili branku, jenže potom jsme měli přidat ze samostatných nájezdů další, to se bohužel nestalo a hrubou chybou vzadu necháme soupeře vyrovnat. Když si vezmeme vedení zpět, tak přijde životní rána Mašeje do šibenice a náš kolaps a už prohráváme, naštěstí jsme v závěru aspoň vyrovnali. Štěstíčko se od nás teď hodně odklonilo, ale musíme mu jít víc naproti. Každopádně derby se vším všudy.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] (46. T. Kratochvíl [-] ) - M. Tretera [-] , T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] (14. L. Žák [-] ) , J. Procházka [-] - Z. Svoboda [-] , M. Vala [-] , J. Čtvrtníček [-] (58. V. Mašeja [-] ) , A. Kisela [-] - J. Jonáš [-] (22. A. Horký [-] ) , D. Vozár [-] -

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - V. Čapoun [-] (71. J. Nevoral [-] ) , B. Mencák [-] , L. Svoboda [-] , D. Kunčík [-] - F. Hvězda [-] (84. T. Palát [-] ) , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (84. M. Pevný [-] ) - P. Vejvoda [-] (35. S. Marek [-] ) , J. Fňukal [-] -

ŽK: 21. L. Žák , 34. M. Tretera , 44. D. Vozár - 18. M. Šoustal , 84. J. Horák , 89. M. Pevný .
Hráči zápasu: D. Vozár - M. Šoustal .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SVOBODA Vladimír, NEJEDLÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Lokální derby, kde asi není dopředu nic jasného a na pozice v tabulce se nehledí. Pokud, ale musím tipovat, tak bych řekl, že Myslibořice po předchozím drobném klopýtnutí odvezou všechny tři body.

Tip: výhra hostů