Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 14:00

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice ztratily i s Hartvíkovicemi


Branky


12

Fotbalisté Myslibořic zaznamenali další bodovou ztrátu na hřišti Hartvíkovic a zkomlikovali si postup do 1B třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Hartvíkovice- Myslibořice  3:3

 

Zápas začali lépe hosté a během úvodních minut se více tlačili do zakončení, ovšem neúspěšně. V 13’ to byly ale domácí kdo otevřel skóre, Sýkora Kamil vysunul Nováčka a ten uplatnil svou rychlost, prosadil se přes obránce a zpětnou nahrávkou našel přesně Křivánka 1:0. Bohužel pro domácí se v 15’ tlačil do zakončení hostující Fňukal a David Outulný ho stihl zastavit už pouze za cenu faulu a viděl od rozhodčího červenou kartu a tak šli domácí brzo do 10ti. Poté se začali hosté ještě více tlačit před branku domácích, ale nedařilo se jim zakončení. Až v 26’ se po centru prosadil Fňukal a bylo srovnáno. Domácí i v 10ti se snažili hrát dopředu a výborně hrající Křivánek udržel míč a krásnou průnikovou přihrávkou poslal do samostatného úniku Hadraby a ten se nemýlil a tak šli do poločasové přestávky šťastnější domácí 2:1. 

 

 

 

 

 

Hosté alespoň vyrovnali

Hned po přestávce přišlo vyrovnání, kdy ze střední vzdálenosti vystřelil Matoušek a na střelu nestačil zareagovat domácí brankář 2:2. Dál se začali tlačit víc do zakončení hosté a začalo být znát, že domácí v oslabení to stojí hodně sil. A v 67’ se doslova protlačil ke střele Svoboda, střela byla ještě tečována a tak skončila za zády domácího gólmana 2:3. Oslabení domácí to ale stále nevzdali a v 80’ zahrával Horký trestný kop, který skončil pouze na tyči. V 91’ nejprve zahrával opět z dobré pozice trestný kop Nováček a brankář vyrazil pouze na roh, ten rozehrál Nováček a krásné našel hlavu domácího Kafky, který se nemýlil a tak domácí oslabení vybojovali zaslouženou remízu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Dnes musím hráče pochválit, víceméně celé utkání jsme hráli v oslabení, hráči podali ale dobrý výkon s velkou bojovností, proti silnému soupeři a díky tomu byly v poslední minutě odměněni ze zasloužené remízy!

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Do třetího zápasu během jednoho týdne jsme vstoupili skvěle, stejně jako do středečního pohárového utkání, ve kterém jsme hned v prvních 10 minutách měli 5 tutovek, ale s tím rozdílem, že tentokrát jsme neproměnili žádnou šanci, pak přichází zákonitě trest. Po vyloučení se domácí ještě více semkli a o to víc bojovali, takže paradoxně nám vyloučení více uškodilo, než pomohlo. Přesto jsme zápas otočili v náš prospěch, ale v poslední minutě nastaveného času, uděláme hloupý faul a následujícího rohu ztrácíme 2 body. Škoda, toto si musíme pohlídat, každopádně domácí si bod za bojovnost, houževnatost a hlavně efektivitu zasloužili.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - K. Sýkora [-] (76. J. Sýkora [-] ) , M. Outulný [-] (53. M. Sýkora [-] ) , R. Sýkora [-] , D. Outulný [-] - D. Horký [-] , V. Hadraba [-] (83. T. Urbánek [-] ) , V. Nováček [-] , M. Kafka [-] , M. Kopuletý [-] (76. J. Gottvald [-] ) - P. Křivánek [-]

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - T. Kratochvíl [-] (40. L. Macháček [-] ) , M. Šoustal [-] , B. Mencák [-] (63. J. Nevoral [-] ) , D. Kunčík [-] - M. Ludvík [-] , J. Matoušek [-] , J. Horák [-] , F. Hvězda [-] (63. L. Svoboda [-] ) - P. Vejvoda [-] (82. T. Palát [-] ) , J. Fňukal [-] -

ČK: 15. D. Outulný .
Hráči zápasu: P. Křivánek - J. Matoušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - KRATOCHVÍL Jakub, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice napraví poslední zaváhání a připíší si vítězství.

Tip: výhra hostů