1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnici stačil k výhře se Studencem jeden gól


Branky


8

Fotbalisté Studence si v zápase v Rokytnici žádný bod nepřivezli, čímž je Rokytnice v tabulce přeskočila 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hned po deseti minutách hry mohla souhra dorostenců domácího celku poslat 1.SK do vedení. Šestnáctiletý Dufek našel z pravé strany před bránou osamoceného osmnáctiletého Mareše, ten ovšem vyslal střelu pouze do rukavic brankáře Hájka. Podobně jako v průběhu celé podzimní části, i tentokrát trápila Rokytnici finální fáze. Nadějné přečíslení dva na jednoho nevyřešil Benáček nejlépe, Píša byl při samostatném úniku na poslední chvíli za cenu žluté karty zastaven a další pokusy z kopaček fotbalistů v bílých dresech mířily pouze mimo bránu. Hosté se do větších šancí nedostaly, veškeré jejich pokusy byly v samém počátku utnuty rokytnickou defenzivou.

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Rokytnice vstoupila do druhého dějství s jasným cílem ponechat všechny body na domácí půdě, a tomu také odpovídal průběh utkání. Domácí tým držel častěji míč na kopačkách, ovšem stále ne a ne otevřít skóre utkání. Až v 60. minutě zahrával Hakl rohový kop, z odrazu se balón dostal ke kapitánu Vahil’ovi, který z malého vápna poslal levačkou 1.SK do vedení. Zvýšit na 2:0 mohl po Benáčkově přihrávce Píša, avšak obránce hostí zavčas střelu zablokoval. I nadále tak domácí mančaft trápilo zakončení. V závěru utkání mohl Studenec po odraženém balónu z rohového kopu vyrovnat, střelu zpoza vápna ale dokázal gólman Hobza vytáhnout na mimo bránu.

Rokytničtí fotbalisté si v posledních minutách bojovného klání těsné vedení uhlídali a mohou se radovat ze zisku cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Jsem velice rád, že se nám po zaváhání s rezervou Náměště a se Studencem podařilo opět získat tři body a zvítězit na domácím hřišti. Přítomní diváci mnoho fotbalové krásy neviděli, spíše než fotbal to kolikrát byla bitva. Myslím si, že jsme zvláště druhou půlku hráli disciplinovaně a takticky dobře a že jsme zaslouženě zvítězili.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Mareš [-] , M. Dufek [-] , J. Bartejs [-] , M. Benáček [-] , D. Píša [-] , P. Svoboda [-] , M. Vahila [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-] , R. Šoukal [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (65. R. Kryštof [-] ) , R. Mezlík [-]

ŽK: 71. J. Mareš , 86. P. Svoboda , 89. M. Vahila , 90. D. Píša - 44. M. Kříž , 59. T. Nejedlý , 59. P. Rousek , 90. V. Kučerňák .
Hráči zápasu: L. Hobza - R. Mezlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VÁCLAVEK Jan, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích 1:0.

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase musíme odčinit poslední prohru a konečně doma vyhrát.