Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

GALERIE: Rosice ještě neřekly poslední slovo


Branky


3

Na hřiště posledních Rosic nad Labem přijel tým, který se také vyskytuje na zadních příčkách a setrvání v soutěži nemá vůbec jisté. SK Polička přijela s ambicemi zvítězit a přiblížit se záchraně, to se ji ale nepovedlo a odjíždí s porážkou 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali tlak přetavit ve dva góly v závěru poločasu

Většina prvního poločasu se odehrávala na straně Poličky. Domácí byli lepším mužstvem a šli si za vítězstvím. 

 

V 39. minutě otevřel střelecký účet zápasu střelou z poza vápna na zadní tyč Jan Růžička. Ještě do poločasu přidal druhou branku Adam Šenkýř, kdy jeho střela nešťastně prošla pod brankářem Markem Lajžnerem. 

 

Polička se nevzdala

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté. Po brzké brance Martina Hynka, kterému asistoval přihrávkou pod sebe Tomáš Švec, bylo sníženo na rozdíl jediné branky.

 

V 57. minutě se ale míč dostal na kopačky Marka Bartoše, ten se dostal na hranici vápna, odkud nádherně vymetl šibenici na vzdálenější levé straně branky. 

 

To hosty položilo a v závěrečné minutě se domácí radovali ještě jednou. Po standartní situaci a následné dorážce Jiřího Růžičky tak zápas skončil vítězně pro Rosice nad Labem, které ještě neztratily naději a pokusí se bojovat o záchranu.

 

Za fotogalerii děkujeme Davidu Haanovi.



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem
V. Gärtner [-] - J. Růžička [-] (79. O. Pipek [-] ) , P. Němeček [-] , J. Pešek [-] , L. Krátký [-] - T. Pitterle [-] (88. J. Rolník [-] ) , J. Růžička [-] , A. Šenkýř [-] , P. Prokůpek [-] - M. Bartoš [-] (82. M. Pešek [-] ) , P. Fidler [-] (25. J. Lejsek [-] ) -

SK Polička
M. Lajžner [-] - M. Hynek [-] , P. Navrátil [-] (88. M. Kaščák [-] ) , P. Čori [-] (72. M. Kysilko [-] ) , V. Klein [-] (82. Š. Krejčí [-] ) , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 55. T. Švec , 90. M. Pavliš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - ŠLOR Robert, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza