Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vysoká výhra pro Vysoké Mýto


Branky


3

Tentokrát na hřiště Mýta přijela rezerva Ústí nad Orlicí, která se na jaře zatím moc nechytá a její výsledky nejsou vůbec přesvědčivé. Naopak rezerva Vysokého Mýta prožívá nejúspěšnější období sezony, potvrdila to i ve dvacátém kole. V posledních čtyřech zápasech tak dokázali nasbírat všech 12 bodů a to s celkovým skóre 20:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všech 7 gólů padlo v prvním poločase

Skóre zápasu otevřel Radoslav Kuzma rychlou střelou už ve 12. minutě. O 4 minuty později odpověděl hostující Šimon Kopecký. Avšak to bylo vše, na co se hosté v zápase zmohli.

 

Ve 20. minutě Martin Dvořák nadvakrát usměrnil míč za záda Nicolase Šmída a po osmi minutách přidal i svoji druhou branku v zápase. Asistenci si připsal Tomáš Sedlák. 

 

Gólu na 4:1 předcházela krásná kombinace Podmajerský, Dvořák a zakončující Vojtěch Hájek. Další branku přidal po rychlé akci Radoslav Kuzma. a aby těch dvougólových střelců nebylo málo, i hned po rozehrávce se domácí dostali do dalšího útoku a Vojtěch Hájek prokázal, že výběr místa ve vápně je jeho silnou zbraní. 6:1

 

Druhý poločas se zápas dohrával, a i přes pár šancí nepřinesl žádnou změnu skóre. 

 

Za fotografii děkujeme Josefu Kantovi



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
František Dvořák - trenér: Hráči hráli ve vysokém tempu a soupeře zejména v prvním dějství doslova převálcovali. Tréninkem nabraný fyzický fond nám umožňuje odvážnější a náročnější hru. Velká pochvala celému kádru. Musím vypíchnout jednoho hráče, který byl neúnavným motorem týmu, byť na jaře ještě neskóroval. Role Tomáše Sedláka je pro tým naprosto zásadní.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - A. Vágner [-] , P. Jeníček [-] , M. Žák [-] , J. Hájek [-] - M. Dvořák [-] (57. J. Prušek [-] ) , T. Sedlák [-] , M. Podmajerský [-] (71. E. Rajnoch [-] ) , V. Hájek [-] (62. J. Kanta [-] ) - D. Haladei [-] , R. Kuzma [-] (57. J. Dastych [-] ) -

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
N. Šmíd [-] - J. Šafránek [-] (32. P. Petscher [-] ) , V. Pirkl [-] , T. Pinkava [-] (76. D. Řehák [-] ) , O. Petrjánoš [-] , J. Pavlásek [-] , A. Leníček [-] , Š. Kopecký [-] (57. J. Popel [-] ) , P. Grunta [-] , I. Batrla [-] , A. Bartoš [-]

ŽK: 75. E. Rajnoch , 82. D. Haladei , 86. J. Prušek - 54. Š. Kopecký , 82. I. Batrla .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Marek Lajžner
Tip experta: výhra domácích

Vysoké Mýto potvrdí svoji sílu domácího prostředí. 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích