D. Preclík 82. (p.)
1:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 10:15

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třetí vítězství Vysokého Mýta v řadě


Branky


82. D. Preclík (p.) - 6. R. Kuzma , 13. M. Javůrek , 47. D. Haladei , 66. R. Kuzma , 76. M. Javůrek , 77. V. Hájek
3

Vysoké Mýto B přijelo na hřiště Letohradu B, který se nacházel na průběžném třetím místě tabulky a málokdo by předpokládal takto vysokou výhru Mýta. Hosté zvítězili vysoce 1:6 a potvrdili jarní formu. Hlavní hvězdou zápasu byl Dmytro Haladei.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky stanovily obraz hry

Vše podstatné začalo již v 6. minutě. Na polovině hřiště se dostal k míči Dmytro Haladei, utekl obráncům soupeře a na zadní tyči našel Radoslava Kuzmu, který míč ve skluzu nasměroval do odkryté branky. Navíc v 13. minutě krásnou střelou z první o břevno skóroval Matěj Javůrek a stav byl už 0:2.

 

Zbytek prvního poločasu se dohrával v poklidně s menším počtem brankových příležitostí. Tu jednoznačně největší skvěle zlikvidoval Martin Sůva. Nejprve zakročil proti střele Michala Filipa a poté dokonce proti dorážce Štěpána Polzera.

U všeho byl ten stejný muž

Na začátku druhé poloviny zápasu se ve vápně dostal k hlavičce Dmytro Haladei a dokázal míč usměrnit do branky domácích. Haladei tímto gólem rozhodně neřekl poslední slovo. Podruhé v zápase připravil gól Radoslavu Kuzmovi, s kterým si v útoku rozhodně rozumějí.

 

Pátá a šestá branka byla jako přes kopírák. Haladei pronikl do šestnáctky, udělal rychlou kličku soupeři a naservíroval míč pod sebe. V 76. minutě se radoval z druhé branky v utkání Matěj Javůrek a o minutu později slavil Vojtěch Hájek. 

 

Letohrad udeřil alespoň z pokutového kopu, který proměnil kapitán týmu Denis Preclík a stanovil konečné skóre 1:6.

 

Za fotografie děkujeme Josefu Kantovi.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Milan Linhart: Bylo to utkání jednoho rozdílového hráče na straně hostí. Haladei připravil, jak na podnose, pro své spoluhráče pět branek a sám jednu dává. Jeho rychlost a šikovnost byla nad síly naší obrany.




Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - P. Dušek [-] , P. Dostálek [-] (73. Š. Šantrůček [-] ) , D. Veselý [-] (63. L. Wendl [-] ) , M. Filip [-] , D. Preclík [-] , Š. Polzer [-] (73. J. Černohous [-] ) , M. Faltejsek [-] , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] , D. Petráček [-]

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - R. Kuzma [-] (71. J. Prušek [-] ) , D. Haladei [-] , M. Chadima [-] (11. V. Hájek [-] ) , T. Sedlák [-] (79. J. Dastych [-] ) , M. Podmajerský [-] (79. T. Holec [-] ) , M. Javůrek [-] , J. Hájek [-] , M. Fišer [-] , P. Jeníček [-] , A. Vágner [-] (79. E. Rajnoch [-] )

Místo: Letohrad. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - ŠTĚRBA Jaroslav, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Robin Kyselo
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou rezervních týmů dopadne lépe pro domácí. 3:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů