3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár přehrál Bystřici


Branky


7

Okresní derby skončilo výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání předcházelo poděkování a ukončení s aktivní kariérou Jakuba Šindelky. Domácí hráči vstoupili aktivně do zápasu a hned z první akce se v 5. minutě trefil střelou z vápna Švoma - 1:0. Zbytek poločasu byli aktivnější domácí, ale do stoprocentních šancí se nedostávali. Za zaznamenání stojí jen střela Šerého na přední tyč a jeho pokus o přelobování, se kterým si Veselý poradil. První poločas tak skončil jednobrankovou domácí výhrou.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal smolně pro hosty, když v 55. minutě musel po červené kartě předčasně pod sprchy Svoboda. Hosté se přesto snažili o vyrovnání, ale střelu Blahy v 62. minutě z dvaceti metrů vytěsnil Jícha na roh. Poté si již vytvářeli šance jen domácí. V 65. minutě trefil nohy brankáře v dobré pozici hráč zápasu Šerý. V 68. minutě orazítkoval břevno Kunstmüller. V 77. minutě se domácí mohli konečně radovat, když centr z levé strany uklidil hlavou do branky z malého vápna Vitásek.- 2:0. Gólovou pojistku pak připojil v 84. minutě křižnou přízemní střelou z dvaceti metrů Otava - 3:0. Domácí si tak připsali důležité tři body do divizní tabulky.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - R. Kunstmüller [-] (87. D. Požár [-] ) , O. Starý [-] (14. T. Otava [-] ) , M. Šerý [-] (87. J. Dvořák [-] ) , S. Švoma [-] , R. Sodomka [-] (91. M. Srnský [-] ) , A. Mach [-] , P. Fiala [-] (91. D. Novotný [-] ) , T. Peňáz [-] , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - M. Svoboda [-] , L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , F. Kuldan [-] , R. Sklenář [-] (85. K. Vařejka [-] ) , A. Jiránek [-] (46. Z. Sklenář [-] ) , M. Prášil [-] , P. Blaha [-] (83. D. Čech [-] ) , V. Vraspír [-] , T. Padrtka [-] (76. R. Chudoba [-] )

ŽK: 50. P. Fiala , 61. A. Mach - 50. M. Svoboda , 52. P. Blaha , 86. K. Vařejka . ČK: 55. M. Svoboda .
Počet diváků: 219. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - DOROTÍK Jan, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra hostů

Žďár má marodku, v zimě omladil kádr a nemá ideální formu, což se ukáže i proti Bystřici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích