D. Pospíšil 15.
M. Holek 59. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:15

19.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín zvládl šlágr kola!


Branky


15. D. Pospíšil , 59. M. Holek (p.)
8

Hodonín v domácím prostředí porazil brněnskou Zbrojovku a postup má na dosah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jako první se ke střele na bránu v utkání dostali Zbrojováci, skóre se nicméně měnilo na druhé straně. Po čtvrthodině hry se ve skluzu prosadil někdejší hráč Zbrojovky Pospíšil a Hodonín šel do vedení - 1:0. Ve zbytku půle byly k vidění zajímavé možnosti na obou stranách, oběma gólmanům pomohla i branková konstrukce. 

Domácí si vedení pohlídali

Po hodině hry pak po souboji v šestnáctce nařídil sudí Silný penaltu, kterou Holek proměnil - 2:0. Formánek si na míč sice sáhl, v cestě do sítě mu ale tentokrát nezabránil. Hodonín tak oplatil mladým Zbrojovákům porážku z podzimního utkání a na první příčce už má nyní devítibodový náskok.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Zbrojovka byla opravdu těžký soupeř. Narazily na sebe dva nejlepší týmy soutěže, tudíž se hrálo o šest bodů. Řekl jsem klukům, že nesmíme prohrát, ale těší mě, že tým nehrál pouze na remízu. Bylo tam několik příležitostí, které volaly po gólu. Druhá branka by nám dodala klid na míči. Nakonec však přišla i ta.

FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Jako první se ke střele na bránu v utkání dostali Zbrojováci, skóre se nicméně měnilo na druhé straně. Po čtvrthodině hry se ve skluzu prosadil někdejší hráč Zbrojovky Pospíšil a Hodonín šel do vedení. Ve zbytku půle byly k vidění zajímavé možnosti na obou stranách, oběma gólmanům pomohla i branková konstrukce. Po hodině hry pak po souboji v šestnáctce nařídil sudí Silný penaltu, kterou Holek proměnil. Formánek si na míč sice sáhl, v cestě do sítě mu ale tentokrát nezabránil.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , V. Raisigl [-] (88. R. Sasín [-] ) , T. Langer [-] (92. V. Žák [-] ) , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , D. Pospíšil [-] (27. T. Jáger [-] ) , P. Švantner [-] , O. Sukup [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - M. Kamenský [-] (67. D. Purrini [-] ) , O. Kohoutek [-] (85. M. Banda [-] ) , P. Němec [-] (73. D. Kotásek [-] ) , P. Gerneš [-] , F. Matula [-] , L. Kryštůfek [-] , J. Hlavica [-] , M. Mach [-] , V. Šmíd [-] (85. M. Vyletel [-] ) , P. Štepanovský [-]

ŽK: 48. T. Jáger , 54. O. Sukup , 92. M. Petráš - 57. V. Šmíd , 62. P. Němec , 65. P. Gerneš , 73. O. Kohoutek , 93. M. Banda .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Silný Zdeněk - VEJTASA Simon, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: výhra domácích

Hodonín je aspirant na postup, bude si chtít vedení v tabulce pohlídat a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích