1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Bystřici nerozhodně


Branky


8

Hosté vedli, ale domácí ve druhém poločase skóre dorovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V Bystřici se hrála vyrovnaná partie. V první půli padla jedniná branka, a to do sítě domácího celku. Ve 20. minutě domácí obrana srazila Havlínovu přihrávku a souboj mezi domácím brankářem a Peškem vyzněl lépe pro hostujícího útočníka a hosté vedli - 0:1. Do kabin šli tak v lepší náladě hosté.

Domácí po přestávce srovnali

V 57. minutě si po rohovém kopu našel na hranici velkého vápna odražená míč Pačovský a jeho přízemní střela zapadla k tyči - 1:1. Poté se hrálo především ve středu pole. I přes několik střeleckých pokusů na obou stranách k další změně skóre nedošlo. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): V prvním poločase jsme za deště a sněžení hráli proti silnému větru. Prášilův gól navíc nebyl pro sporný ofsajd uznán. Po přestávce jsme se zvedli a hrálo se jen na bránu hostů.

AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): První půle se odehrávala v naší režii a zaslouženě jsme vedli. Po pauze byli lepší domácí a remízu považuji za spravedlivou.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - M. Prášil [-] , Z. Sklenář [-] , P. Blaha [-] , M. Šponar [-] (45. F. Kuldan [-] ) , R. Chudoba [-] (79. A. Jiránek [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Malý [-] , J. Pačovský [-] , Š. Buršík [-] , R. Sklenář [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] , J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] , M. Pecha [-] , V. Šmíd [-] (83. A. Zástěra [-] ) , T. Kopic [-] (46. R. Dalík [-] ) , J. Maršík [-] , V. Havlín [-] , D. Šerý [-] (75. T. Vrátný [-] ) , J. Benáček [-]

ŽK: 74. Š. Buršík , 87. R. Sklenář - 89. A. Zástěra .
Hráči zápasu: J. Pačovský - J. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - PAULÍK Martin, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Turek
Tip experta: remíza

Humpolec na jaře vypadá pod novým trenérem dobře, ale Bystřice se bude snažit odčinit prohru z Tasovic a zápas tak skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů