R. Turek 48.
1:1
(0:1)
5. J. Peca (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:30

15.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Havlíčkově Brodě se zrodila remíza


Branky


48. R. Turek - 5. J. Peca (vl.)
10

Starty obou poločasů přinesly pokaždé branku a jelikož to bylo vždy do sté stejné, tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Fotbalisté Žďáru měli do derby utkání doslova raketový vstup. Už po pěti minutách Šerý zatáhl míč po levé straně a jeho centr si srazil domácí Peca do vlastní brány. - 0:1. Žďárští fotbalisté měli i další příležitosti. V 18. minutě dostal pěknou přihrávku Šerý, ale jeho střelu Mazánek chytil. V 37. minutě dostal do dobré pozice míč Adam Starý, ale špatným prvním dotekem se o šanci připravil. V 43. minutě se dostali ke slovu také domácí, ale jejich střela těsně minula Jíchovu tyč. První poločas vyzněl lépe pro žďárský tým.

Domácí po přestávce srovnali

Vstup do druhého poločasu se lépe vydařil domácím a po centru na zadní tyč zakončoval v 48. minutě bývalý žďárský hráč Roman Turek - 1:1. Další průběh mnoho šancí nepřinášel. Za zmínku stojí 66. minuta a domácí střela v dobré pozici, která šla jen kousek nad horní tyč. Žďárští se dostali do své šance v 76. minutě, kdy Ondřej Starý přehazoval Mazánka,ale i jeho pokus skončil nad horní konstrukcí. Domácí byli ve druhé části poločasu aktivnější, ale do mnoha šancí se nedostávali.Poslední větší závar domácích vedený v 86. minutě po levé straně hostující obrana vyřešila, a tak se derby skončilo nakonec spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): Inkasovaná branka nás poznamenala a kupili jsme chybu na chybu. Druhá půle byla z naší strany dobrá a nakonec jsme z mého pohledu dva body ztratili.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Byla škoda, že jsme nepřidali druhý gól. Možnosti jsme na to měli. Gól jsme dostali po rohu, který vůbec neměl být.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - J. Bajer [-] , J. Peca [-] (89. L. Dočkal [-] ) , R. Turek [-] , J. Pavlík [-] , J. Pabousek [-] (67. D. Trinh [-] ) , D. Málek [-] (46. P. Karlík [-] ) , D. Fikar [-] , A. Dejl [-] , J. Coufal [-] , M. Cakl [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Dvořák [-] (75. J. Henzl [-] ) , Č. Vitásek [-] , T. Peňáz [-] , D. Požár [-] - D. Novotný [-] , S. Švoma [-] , R. Sodomka [-] (87. T. Otava [-] ) - A. Starý [-] (59. A. Homolka [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-]

ŽK: 41. J. Mazánek , 70. M. Cakl , 72. J. Bajer - 82. R. Sodomka , 90. T. Jícha .
Hráči zápasu: R. Turek - M. Šerý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - VAŘACHA Jan, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: remíza

Brod přes zimu spíše oslabil, Žďár zase neměl úplně ideální výsledky v přípravě. Oba týmy jsou však schopné branky střílet. Remíza 2:2.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:55

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích