Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 17:30

31.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů ve Vratimově a Frýdek-Místek slaví


Branky


7

Soutěž MSFL už se pro letošní ročník nezadržitelně blíží ke konci a v rámci svého 31. kola přivítal Vratimov tabulkově lépe postaveného soupeře, s aktuálně velmi dobrou formou, z Frýdku-Místku. V utkání padlo sedm branek a výhru slaví favorizovaní hosté!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Úvod utkání vyšel domácím parádně.

Už ve 3. minutě se počtvrté v sezoně prosadil po Wojatschkeho vysunutí Adam Varadi - 1:0. O chvíli později mohli hosté vyrovnat, střelu Barkova ale vyrazil gólman Müller na roh.

Ve 14. minutě to přeci jen bylo 1:1. Kovařík se na pravé straně hřiště prosmýkl kolem Elbla a po jeho přízemní přihrávce pálil Barkov pod břevno.

Vedení si domácí vzali zpět ve 24. minutě, kdy Dziuba nejprve obral u postranní čáry o míč nedůrazného Burga, následně si jej vyměnil s Varadim a propálil gólmana Gergelu ranou na bližší tyč – 2:1.

Pak ovšem na začátku 43. minuty přišel nejspíš rozhodující okamžik střetnutí, když Kundrátek zatáhl na polovině hřiště rozeběhnutého Hykela za dres a uviděl od hlavního rozhodčího druhou žlutou kartu v zápase a musel předčasně pod sprchy.

Frýdečtí nabídnutou výhodu zužitkovali velice rychle. Po sérii centrů do naší šestnáctky se k míči dostal Blejchař a přízemní ranou nedal Müllerovi v brance šanci – 2:2.

Hosté si odváží tři body

Domácí i v deseti vstoupili do druhé půle lépe.

Wojatschke z pravé strany zahrával rohový kop, gólman Gergela jeho centr v rukách neudržel a Igbinoba poslal míč přesně tam, kde měl – v 53. minutě 3:2.

Nadějné vedení ale domácí udržet nakonec nedokázali.

Čtvrthodiny před koncem si Barkov vyměnil na levé straně hřiště míč s Rubým a volnému Kovaříkovi stačilo už jen správně nastavit nohu – 3:3.

Aby toho nebylo málo, tak o chvíli později předvedli hosté krásnou kombinační akci, na jejímž konci byl zakončující Raab – v 76. minutě 3:4.

Těsné vedení si pak už soupeř pohlídal, i když v 93. minutě ještě krásně pálil Elbel a brankář hostí Gergela s námahou vyrážel na roh.

Hosté si tak odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Porazili jsme rivala z Vratimova, což je nejdůležitější, ale mrzí mě hlavně naše taktická nevyzrálost, kdy dostáváme sami sebe pod tlak. Tři žákovské chyby a tři góly. Týmy MSFL nás prostě vytrestají a tohle se dnes stalo. Nesmí se to opakovat. Na druhou stranu hráče musím pochválit, protože otočili nepříznivý výsledek.



Sestavy


FC Vratimov
D. Müller [-] - M. Skwarczek [-] , M. Igbinoba [-] , J. Elbel [-] - D. Dziuba [-] , L. Kundrátek [-] , V. Wojatschke [-] (71. A. Nemšovský [-] ) , J. Klejnot [-] , V. Hajnoš [-] (86. J. Teplý [-] ) - M. Hladík [-] , A. Varadi [-] (34. V. Trmal [-] )

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] (69. L. Raab [-] ) , T. Hykel [-] (79. J. Juříček [-] ) , M. Kovařík [-] , D. Konečný [-] (56. D. Nieslanik [-] ) , T. Barkov [-] , M. Burgo [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

ŽK: 34. V. Hajnoš , 37. L. Kundrátek - 9. M. Velner , 79. T. Hykel . ČK: 43. L. Kundrátek .
Počet diváků: 370. Rozhodčí: Hanák Petr - POSPÍŠIL Pavel, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů